Content management systeem

Het contentmanagementsysteem (CMS) van Vrolijk Internet Services is meer dan een CMS alleen. Vrolijk Internet Services vindt namelijk dat er één enkele omgeving zou moeten zijn waar ondernemers kunnen inloggen en waarin ze zoveel mogelijk van hun zaken kunnen regelen.

Wat het contentmanagementsysteem van Vrolijk Internet Services uniek maakt is dat er ook veel CRM functionaliteiten inzitten. Het gaat ondernemers immers doorgaans niet om de website zelf, maar om het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van de relatie met de bestaande klanten.

Hieronder een lijst van functionaliteiten:

  • Pagina's op uw website aanmaken, bewerken en verwijderen
  • Navigatiemenu's aanmaken, plaatsen en bewerken
  • Formulieren zoals contactformulier en offerte aanvraag voor uw website samenstellen en plaatsen op uw pagina's
  • Tekstblokken op uw website beheren, zodat u snel dat ene blokje op uw website kunt aanpassen
  • Bezoekersstatistieken van uw website inzien
  • E-mailadressen van prospects verzamelen en beheren
  • Daarbij zelf invoervelden kunnen maken zodat u zelf kunt bepalen welke informatie u over uw prospects bijhoudt (bijvoorbeeld: hobby's, burgerlijke staat, verjaardag, laatste contactmoment)
  • Gebruikers(groepen) beheren
  • Een klantenadministratie bijhouden
  • Daarbij zelf invoervelden kunnen maken zodat u zelf kunt bepalen welke informatie u over uw klanten bijhoudt (bijvoorbeeld: hobby's, burgerlijke staat, verjaardag, laatste contactmoment)

Daarnaast is het content management systeem gestructureerd opgezet in de programmeertaal PHP. Hierdoor kan er allerlei business logic worden toegevoegd waardoor de software precies zo kan worden ingezet om uw bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard wordt er ondersteuning geboden bij de installatie en het gebruik van het content management systeem. Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u een stappenplan voor de installatie. Ook kunt u ervoor kiezen om het content management systeem door Vrolijk Internet Services te laten installeren.

Voor ondernemers is het momenteel mogelijk om vrijblijvend 14 dagen lang het CMS uit te proberen. U krijgt toegang tot de allernieuwste versie voor 14 dagen lang en u kunt zo bepalen of het systeem u aanspreekt. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met Vrolijk Internet Services en vragen om een proefversie. Dit kan door te bellen naar 070-4500145. Verder kunt u een demoversie aanvragen via het contactformulier.