Aanmelden startpagina

Het aanmelden van links naar uw website bij verschillende startpagina's zorgt ervoor dat uw website beter wordt gevonden. U kunt een suggestie indienen bij een bestaande startpagina, maar u kunt ook een eigen startpagina aanmelden en de links zelf plaatsen. Een derde mogelijkheid is het Startpagina Script installeren, waarmee u zelf een volledige startpagina website kunt maken en beheren.

Links naar uw website zijn belangrijk voor de online vindbaarheid. Niet alleen kunnen er mensen naar uw website navigeren via de links - het is ook zo dat zoekmachines zoals Google en Bing het aantal links meewegen bij het bepalen van de positie in de zoekresultaten. Hoe meer links, hoe hoger u in de zoekresultaten verschijnt. En dit zorgt er weer voor dat meer mensen uw website zullen bezoeken.

Uw website aanmelden bij één of meerdere startpagina's is een goed idee om meer links naar uw website te krijgen. Ook kunt u bij een aantal websites uw eigen startpagina registreren en daar vervolgens links op plaatsen. U wordt dan in feite beheerder van een nieuwe startpagina.

Op een groot aantal websites met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kunt u zowel uw link aanmelden als beginnen met een eigen startpagina. Wanneer u denkt dat het hebben van een eigen startpagina niet waardevol is, dan zou u het zomaar eens mis kunnen hebben - een eigen startpagina biedt namelijk mogelijkheden om linkpartners te vinden.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Linkpartners zijn mensen die een link naar uw website plaatsen in ruil voor een link terug. Zo kunt u extra links krijgen. Men heeft hierbij over het algemeen een hogere positie in de zoekresultaten voor ogen. Omdat zoekmachines al snel doorhebben dat het om een linkruil gaat wanneer twee websites naar elkaar linken, wordt de link terug vaak vanaf een derde site geplaatst. Voor dergelijke constructies zijn startpagina's extreem waardevol.

Uiteindelijk wordt door het plaatsen van links naar uw website de positie in de zoekresultaten van Google en Bing verbeterd en daarmee het aantal bezoekers vergroot. En dit is interessant, want een bezoeker kan overgaan tot de aankoop van uw producten en diensten, waardoor de bezoeker een klant van u wordt. Maar ook wanneer er geen sprake is van een commercieel oogmerk en u simpelweg wat meer bekendheid wilt met uw website, dan is het aanmelden van uw website bij de startpagina's een goede start.

 

Startpagina Script

Hierboven worden twee manieren genoemd om meer links te krijgen via startpagina's:

Er is nog een derde mogelijkheid. Het is namelijk ook mogelijk om zelf een volledige startpagina website te maken en te beheren. U krijgt dan de controle over de totale website.

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kunt u eenvoudig een eigen startpagina website installeren op uw webhosting pakket. Na de installatie kunt u via het beheerdersgedeelte startpagina's aanmaken en links plaatsen. Iedere startpagina krijgt een eigen subdomein op uw website. U mag het Startpagina Script op een onbeperkt aantal domeinen / websites installeren.

Bezoekers kunnen zich aanmelden als paginabeheerder en vervolgens hun eigen startpagina's op uw website aanmaken. Wilt u de website in uw eentje beheren of slechts een select groepje beheerders toelaten, dan is dat ook mogelijk. U schakelt gebruikersregistratie met één druk op de knop aan en uit. Daarnaast kunt u via het scherm "Gebruikers" zelf gebruikers toevoegen.

Wilt u weten welke links op uw website het goed doen en welke niet? Geen probleem. Het systeem houdt van iedere link bij hoe vaak erop is geklikt door een bezoeker. Ook kunnen bezoekers een linksuggestie indienen voor een startpagina. Wordt het linksuggestie formulier door een bezoeker ingevuld, dan krijgt de beheerder van de betreffende startpagina een e-mail en kan hij of zij aan de hand van deze e-mail beslissen of de link wordt geplaatst.

Via onderstaande knop schaft u het script aan. De knop leidt u naar een scherm waar u uw gegevens kunt invullen. Vervolgens kunt u betalen. Na de betaling verschijnt er direct een scherm waar u het Startpagina Script kunt downloaden. U kunt na de betaling dus meteen beginnen. Ook ontvangt u een e-mail met een link via welke u het script op een later tijdstip opnieuw kunt downloaden.

 

Koop nu voor € 75,00