Advertentie script

Koop hier het Marktplaats Script. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw eigen advertentie website maken. U haalt een modern, responsive en betaalbaar advertentie script in huis.

Met een advertentie script kunt u op een simpele wijze uw eigen advertentie website maken. Een eigen advertentie website geeft u de mogelijkheid om online (extra) inkomsten te genereren. Het advertentie script van Vrolijk Internet Services is ook wel bekend als het Marktplaats Script.

Met het Marktplaats Script is het aanpassen van uw advertentie website kinderspel. Als u van een bepaald onderdeel van uw advertentie website de kleuren wilt wijzigen, dan kan dat via de beheeromgeving van het script. Voor een kleur kunt u de kleurcode invoeren, maar het is ook mogelijk de gewenste kleur aan te klikken in een kleurkiezer en op deze manier een kleur te selecteren.

Op het moment dat een adverteerder een advertentie aanmaakt, kan hij een hoofd- en een subcategorie selecteren. Deze hoofd- en subcategorieën kunt u volledig naar eigen inzicht inrichten. Wanneer u het Marktplaats Script installeert zullen er verschillende categorieën voor u worden aangemaakt. U kunt deze categorieën naar hartenlust wijzigen.

 

Geld verdienen met het Marktplaats Script

Op verschillende manieren is geld verdienen met het Marktplaats Script mogelijk. In eerste instantie kunt u betaalde categorieën op de website aanmaken. Voor de plaatsing van een advertentie in een betaalde categorie zullen adverteerders u een geldbedrag moeten betalen. Hoeveel er voor de plaatsing van de advertentie betaald moet worden, kunt u per afzonderlijke categorie eenvoudig instellen.

Maar dat is niet het enige. Ook is het mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de vermelding van een website of een telefoonnummer bij een advertentie. Bedrijven hebben voor adverteren vaak een budget gereserveerd en wanneer u een goede advertentie website heeft, zullen ze zeker bereid zijn om u te betalen voor de plaatsing van een advertentie.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Multi-domein licentie

Wilt u meerdere advertentie websites maken, dan kan en mag dit zonder extra kosten. Wanneer u het Marktplaats Script koopt krijgt u automatisch een multi-domein licentie. Het wordt zo ook mogelijk om meerdere advertentie websites te maken waarbij iedere afzonderlijke website zich richt op een specifieke doelgroep. Omdat u de kleuren en de rubrieken kunt aanpassen, kunt u de website zo in elkaar zetten dat deze precies aansluit op de beoogde doelgroep.

 

Ondersteuning

Vrolijk Internet Services helpt u bij de installatie en het gebruik van het Marktplaats Script. Op de eerste website waarop u het script gaat gebruiken, kan het Marktplaats Script zonder extra kosten door Vrolijk Internet Services voor u worden geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Voor een installatie op iedere volgende website betaalt u slechts € 35,- (exclusief BTW).

 

Een eenvoudig te beheren advertentie website

U hoeft niets van programmeren of websites maken te weten om de website aan te passen. Het script wordt geleverd met een uitgebreide beheeromgeving waarin u eenvoudig de gewenste aanpassing kunt doen. Wilt u de kleuren van de website wijzigen, dan is dat geen probleem. U kunt de kleurcodes van de verschillende kleuren invoeren in de beheeromgeving, maar het is ook mogelijk om de kleuren te selecteren met behulp van een kleurkiezer.

De door het installatiescript aangemaakte categorieën kunt u wijzigen, zodat u de volledige controle heeft over de op uw website aanwezige hoofd- en subcategorieën. Per categorie kunt u aangeven of de plaatsing van een advertentie gratis is of dat de adverteerder voor de plaatsing moet betalen.

 

Koop nu voor € 75,00