Advertentie website maken

Een advertentie website maken is met het Marktplaats Script zeer eenvoudig. Met het script wordt het mogelijk om op een simpele manier online inkomsten te genereren. U kunt het Marktplaats Script hier kopen.

Het Marktplaats Script biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die van plan is een eigen advertentie website op te zetten. Het script is zo in elkaar gezet dat er geen enkele kennis van programmeren of websites maken nodig is. U kunt de instellingen van de advertentie website op een simpele manier wijzigen in het beheergedeelte.

Zo kunt u de kleuren van de verschillende componenten van uw advertentie website in het beheergedeelte naar uw smaak aanpassen en kunt u instellen hoelang een geplaatste advertentie zichtbaar moet blijven op de website.

Ook kunnen de categorieën die op uw advertentie website worden gebruikt volledig worden aangepast. Het toevoegen, bewerken of verwijderen van categorie is kinderlijk eenvoudig. U kunt per categorie bepalen of een advertentie plaatsen in die categorie gratis is of dat ervoor betaald moet worden. De prijzen kunt u per categorie zelf bepalen.

Betaling verloopt via een koppeling met de betaalprovider Mollie. Bij Mollie betaalt u alleen een klein bedrag wanneer iemand u daadwerkelijk betaald. Er is dus geen sprake van vaste periodieke kosten. Daarbij ondersteunt Mollie veel betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL. U hoeft slechts uw Mollie API sleutel (die u bij het aanmaken van een Mollie account krijgt) in te voeren in het Markplaats Script en u kunt inkomsten genereren met uw eigen advertentie website.

Ziet u het wel zitten om met het Marktplaats Script aan de slag te gaan, dan schaft u het script aan door op de onderstaande knop te drukken. Er komt dan een formulier tevoorschijn waar u uw e-mailadres kunt invullen. Daarna kunt u betalen voor het script. Na de betaling wordt u meteen geleid naar een pagina waar het Marktplaats Script te downloaden is. Een downloadlink die is gekoppeld aan uw bestelling wordt ook naar uw e-mailadres gestuurd. Deze link kunt u gebruiken als u op een later tijdstip het script (opnieuw) wilt downloaden.

Koop nu voor € 75,00