Affiliate marketing beginnen

Beginnen met affiliate marketing kan heel eenvoudig met het Affiliate Webshop script dat u op deze website kunt kopen.

Met het Affiliate Webshop script kunt u heel eenvoudig een affiliate shop maken. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarmee u eenvoudig wijzigingen binnen uw affiliate shop kunt aanbrengen.

Zo kunt u ook beginnen met affiliate marketing zonder dat u zich heel erg hoeft te verdiepen in het bouwen van websites of het programmeren van een affiliate script in PHP. Het Affiliate Webshop script bevat alle functies die u nodig heeft om te starten met uw eigen affiliate shop.

U kunt met het script automatisch productinformatie inladen door middel van productfeeds, welke van de volgende affiliate netwerken periodiek kunnen worden opgehaald:

U kunt de rubrieken die in de feeds voorkomen koppelen aan de zelfgemaakte rubrieken binnen uw webwinkel. Zo heeft u de volledige controle over de indeling binnen uw affiliate shop.

Om te beginnen met affiliate marketing drukt u op de onderstaande knop. Daarmee haalt u het Affiliate Webshop script in huis waarmee u alles in handen heeft om te starten met affiliate marketing.

Koop nu voor € 75,00