Affiliate marketing starten

U kunt op een simpele manier starten met affiliate marketing met behulp van het Affiliate Webshop script. Hiermee wordt het mogelijk om een affiliate shop te maken waarbij het aanbod automatisch wordt bijgewerkt.

Als u gebruikmaakt van het Affiliate Webshop script kunt u zelf een affiliate shop beginnen zonder dat u zich enorm in de techniek hoeft te verdiepen. U hoeft zelf geen affiliate script te programmeren. Het Affiliate Webshop script is een kant-en-klaar script waarmee u een affiliate webwinkel kunt bouwen en waarmee u productfeeds van diverse affiliate netwerken kunt inladen.

Zo kunt u met het script eenvoudig productfeeds ophalen van aanbieders die zijn aangesloten bij de affiliate netwerken Daisycon, TradeTracker en TradeDoubler. U kunt het script zo instellen dat dit toevoegen van nieuwe producten automatisch en om de zoveel tijd gebeurt. Zodat het niet nodig is om handmatig producten toe te voegen of bij te bewerken.

U heeft de volledige controle over hoe de rubrieken binnen uw affiliate shop zijn ingedeeld. Rubrieken die binnen de feeds van bovenstaande affiliate netwerken worden gebruikt, kunt u binnen het Affiliate Webshop zeer gemakkelijk koppelen aan de rubrieken van uw webwinkel. Producten worden zo automatisch binnen de juiste rubrieken van uw webwinkel toegevoegd bij het inladen van de productfeeds.

Koop nu voor € 75,00