Affiliate marketing webshop

Op deze website kunt u het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services aanschaffen. Met dat script kunt u geld verdienen met affiliate marketing, zonder dat u iets hoeft te weten over websites maken of programmeren.

Wanneer u het Affiliate Webshop script aanschaft, koopt u een webshop systeem waarbij de producten op basis van affiliate marketing worden verkocht. Op uw website worden verschillende producten aangeboden, waarvan ook afbeeldingen op uw website te zien zullen zijn. Samen met productinformatie.

Ook wordt er bij ieder product een link naar de pagina van de verkoper getoond. In deze link is een zogeheten affiliate code opgenomen. Aan deze code kan de verkoper zien dat de bezoeker via uw website naar hem toe is gestuurd.

Koopt de bezoeker daadwerkelijk iets op de website van de verkoper, dan ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag (de zogeheten affiliate commissie).

U kunt met het Affiliate Webshop script periodiek productfeeds inladen van de onderstaande affiliate netwerken, zodat producten automatisch worden geplaatst en bijgewerkt binnen uw webwinkel:

Het toevoegen van feeds doet u in de beheeromgeving, waarop u eenvoudig kunt inloggen. Dagelijks worden de feeds opnieuw ingeladen, zodat het productaanbod binnen uw affiliate webshop altijd actueel zal zijn.

Koop nu voor € 75,00