Affiliate script

Het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van producten op basis van affiliate marketing.

Met het Affiliate Webshop script kunt u van diverse aanbieders de productfeeds periodiek inlezen en de producten binnen uw affiliate webwinkel plaatsen. Met het affiliate script is het mogelijk om van de onderstaande affiliate netwerken feeds in te lezen:

U kunt zelf rubrieken aanmaken binnen uw affiliate webwebwinkel en de in de feeds gebruikte rubrieken koppelen aan uw eigen rubrieken. Zo kunt u de webwinkel helemaal naar uw eigen smaak inrichten.

Bij het inlezen van de feeds worden de afbeeldingen van de producten binnen uw webwinkel toegevoegd samen met de productinformatie en een link naar de feitelijke aanbieder.

U bepaalt zelf hoe vaak de feeds worden ingelezen. U kunt daarbij feeds op actief of inactief zetten. Na iedere keer dat de feeds zijn ingelezen, kunt u per feed zien hoeveel producten er aan uw website zijn toegevoegd. U kunt per feed ook een maximum aantal producten instellen als u dat wilt, maar er is in principe geen beperking in het aantal producten dat u binnen uw affiliate webshop kunt promoten.

Wilt u een affiliate webshop beginnen zonder dat u verstand hoeft te hebben van programmeren of websites maken? Dan kunt u via de onderstaande knop het Affiliate Webshop script aanschaffen.

Koop nu voor € 75,00