Affiliate shop script

Koop hier het Affiliate Webshop script. Eenvoudig uw eigen affiliate shop opzetten met het Affiliate Webshop script.

Met de juiste software tot uw beschikking is het niet lastig om een affiliate shop op te zetten. Met een affiliate webshop kunt u als tussenpersoon producten promoten. Bij het kopen van een product binnen uw affiliate winkel zal de bezoeker naar de website van de daadwerkelijke aanbieder kunnen navigeren. Op die website kan het product vervolgens aangeschaft worden.

Met een affiliate script is een affiliate shop vrij eenvoudig op te zetten. Heeft u nog geen affiliate script tot uw beschikking, dan kunt u een script voor het opzetten van uw affiliate shop aanschaffen op deze  website. Daarbij is het mogelijk om ook direct een webhosting pakket af te sluiten voor uw nieuwe affiliate winkel.

Het script stelt u in staat om een succesvolle affiliate webwinkel op te zetten waarbij producten automatisch aan de webshop kunnen worden toegevoegd. Met het script kunt u namelijk productfeeds inlezen, dat zijn bestanden met productinformatie over 1 of meer producten. De in deze bestanden opgenomen productinformatie kan automatisch periodiek worden opgehaald door het affiliate script.

Een belangrijk onderdeel van het affiliate script is de beheeromgeving, waarmee u onder andere productcategorieën kunt aanmaken binnen uw affiliate shop. Aan een productcategorie kunt u productfeeds koppelen. Nieuwe producten binnen een feed worden dan automatisch in de juiste productcategorie geplaatst.

Het affiliate script van Vrolijk Internet Services kan productfeeds van de netwerken Daisycon, Tradedoubler en TradeTracker periodiek ophalen.

Koop nu voor € 75,00