Affiliate site maken

Met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt u op een eenvoudige wijze een affiliate site maken.

Een affiliate site biedt u de mogelijkheid om geld te verdienen met affiliate marketing. Een affiliate site kan op een simpele wijze in elkaar gezet worden met het Affiliate Webshop script. Daarvoor hoeft u niets te weten over websites maken of programmeren.

Via de beheeromgeving van het Affiliate Webshop script brengt u eenvoudig aanpassingen aan binnen uw affiliate site. Zo kunnen de kleuren van de verschillende componenten van uw affiliate site worden aangepast en kunt u op een eenvoudige wijze rubrieken aanmaken.

Productfeeds van de volgende affiliate netwerken kunnen geautomatiseerd en periodiek worden ingeladen door het script:

Zijn er meerdere rubrieken binnen een productfeed opgenomen, dan kunt u iedere afzonderlijke rubriek binnen de productfeed koppelen aan een rubriek binnen uw affiliate site. Zo heeft u de volledige controle over hoe de affiliate producten binnen uw affiliate site worden ingedeeld.

Wilt u graag op een eenvoudige wijze een affiliate site maken, dan biedt het Affiliate Webshop script u die mogelijkheid. Druk dan op de onderstaande knop om het Affiliate Webshop script aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00