Affiliate webshop beginnen

Met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt u vandaag nog uw eigen affiliate webshop in de lucht hebben.

Wilt u een affiliate webshop beginnen, dan kunt u op deze website een PHP script aanschaffen waarmee u de beschikking krijgt over een volledige affiliate webwinkel. Het script kunt u eenvoudig installeren op uw hosting pakket.

Eenmaal geïnstalleerd, dan kunt u inloggen in de beheeromgeving van uw affiliate webshop. Via de beheeromgeving voegt u eenvoudig feeds toe van de volgende netwerken:

Rubrieken die worden gebruikt in de feeds koppelt u heel eenvoudig aan de rubrieken binnen uw eigen webwinkel. De productfeeds worden dagelijks opnieuw ingelezen, zodat er iedere dag een actueel productaanbod op uw affiliate webshop zichtbaar is.

Uw website krijgt het volledige uiterlijk van een webshop, echter verwijst u met affiliate links naar de website van de daadwerkelijke verkoper. Wordt er vervolgens iets gekocht door een bezoeker die u met uw website heeft doorverwezen, dan ontvangt u een zogeheten affiliate commissie.

Druk op de onderstaande knop om het Affiliate Webshop script aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00