Affiliate website beginnen

Een affiliate website beginnen wordt zeer eenvoudig wanneer u gebruik maakt van het Affiliate Webshop script. Dit script bevat alle functies die u nodig heeft om de starten met affiliate marketing.

Het Affiliate Webshop script is een PHP script waarmee u alle functionaliteiten in huis haalt om uw eigen affiliate webshop te beginnen. Het PHP script bestaat uit drie verschillende onderdelen:

  1. De "voorkant" van uw affiliate shop - Dit is het gedeelte dat bezoekers te zien krijgen wanneer ze uw affiliate website bezoeken;
  2. Een beheeromgeving waarop u kunt inloggen met uw beheerdersaccount - Binnen dit gedeelte kunt u als websitebeheerder aanpassingen binnen uw affiliate shop aanbrengen;
  3. Een geautomatiseerd systeem om op door u ingestelde tijdstippen productinformatie op te halen en het productaanbod op uw affiliate site bij te werken.

Dat zijn de onderdelen die u nodig zult hebben om succesvol een affiliate website te beginnen. Wanneer u het Affiliate Webshop script aanschaft, haalt u deze noodzakelijke onderdelen in huis zodat u direct alles binnen handbereik heeft om te beginnen met affiliate marketing.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Op de affiliate website kunnen bezoekers eenvoudig navigeren binnen de verschillende productcategorieën. Deze productcategorieën kunt u zelf aanmaken via de beheeromgeving. De producten binnen de productfeeds kunt u eenvoudig koppelen aan deze productcategorieën, zodat alle producten tijdens het automatisch ophalen en toevoegen binnen de juiste categorie worden geplaatst.

U kunt productfeeds toevoegen van alle aanbieders die zijn aangesloten bij de affiliate netwerken Daisycon, TradeDoubler en TradeTracker. U kunt tevens instellen hoe vaak de productfeeds dienen te worden opgehaald en hoe vaak de productinformatie op uw affiliate website dient te worden bijgewerkt met de meest actuele informatie.

Wanneer u zelf informatieve pagina's of handmatig één of meer producten aan de webwinkel wilt toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Ook wanneer u handmatig producten toevoegt, kan affiliate marketing de moeite waard zijn. Er zijn voldoende affiliate websites die een fulltime inkomen opleveren, terwijl er wekelijks maar een paar uur wordt besteed aan het bijwerken van de productinformatie.

Ziet u het wel zitten om online een extra inkomstenbron aan te boren zonder dat het nodig is om veel tijd of geld te investeren, dan biedt het Affiliate Webshop script deze mogelijkheid. Het script is direct aan te schaffen door op de onderstaande knop te drukken.

Koop nu voor € 75,00