Afkorting CMS

Lees wat de afkorting CMS inhoudt en leer wat het nut is van een CMS systeem.

CMS is de afkorting van "content management systeem". Een content management systeem is een stuk software waarmee u eenvoudig aanpassingen aan de website kunt verrichten.

Het zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld de volgende taken kunt verrichten, zonder dat u kennis van HTML of programmeerkennis hoeft te hebben:

Wanneer u hosting aanschaft staat er doorgaans niet direct een CMS systeem geïnstalleerd. Dit betekent dat u een CMS systeem doorgaans zelf moet installeren. Terwijl dat voor een techneut wellicht kinderspel is, kan het zomaar zijn dat u het lastig vindt en het u niet lukt.

Schaft u het CMS systeem van Vrolijk Internet Services aan, dan kunt u het systeem kosteloos door Vrolijk Internet Services op uw webhosting pakket laten installeren.

Daarnaast biedt het CMS pakket een groot aantal voordelen boven andere CMS systemen. Bij een CMS systeem zoals WordPress moeten er eerst add-ons worden geïnstalleerd voordat u producten en diensten op uw website kunt verkopen en betalingen via uw website kunt ontvangen. Ook is voor het plaatsen van een contactformulier bij WordPress het gebruik van een add-on nodig. Bij de CMS software van Vrolijk Internet Services zitten deze functionaliteiten al in het basispakket en zijn ze direct na de installatie al beschikbaar.

 

Koop nu voor € 50,00

 

Hoe zou u het vinden om meteen aan de slag te kunnen en om geen tijd kwijt te zijn aan technische zaken? Hoeveel geld en tijd zou u dan besparen?

Vaak zien we dat men anderen nodig heeft om bepaalde content op de website te plaatsen. Bijvoorbeeld omdat het systeem dat nu staat geïnstalleerd te ingewikkeld is. U kunt bijvoorbeeld uw weg in het beheerdersgedeelte niet vinden of er moet opmaakcode worden ingevoerd. Kortom, steeds wanneer u een aanpassing wilt doen, heeft u hulp nodig. Dit vertraagt het proces en wanneer u iemand moet inhuren zorgt dit ook voor extra kosten.

Door een strikte scheiding tussen content en andere zaken (zoals opmaak en bestanden op de server) bij het CMS van Vrolijk Internet Services is het niet noodzakelijk om opmaakcode in te voeren. Gegevens voert u in de vorm van platte tekst in en het CMS systeem giet het in de juiste opmaak. Hierdoor is het systeem zeer gemakkelijk te gebruiken.

Andere voordelen zijn:

 

Koop nu voor € 50,00