Bedrijf website maken

Een website voor het bedrijf wordt steeds belangrijker om klanten aan te trekken. Over het algemeen kunt u dan ook niet zonder bedrijfswebsite. Hier leest u waarom u een website voor het bedrijf nodig heeft en hoe u die kunt laten maken.

Online zoeken consumenten veelvuldig naar allerlei producten en diensten. Heeft uw bedrijf geen website, dan is er geen mogelijkheid voor de consument om u te vinden. Daarnaast oogt uw bedrijf ook voor uw bestaande klantenkring professioneel wanneer u een zakelijke website heeft.

In een tijd waarin internet een steeds belangrijkere rol speelt binnen de economie kunt u het bijna niet maken om geen website voor uw bedrijf te hebben. Wanneer de concurrentie wel met de tijd meegaat met een bedrijfswebsite, dan kunt u eigenlijk niet achterblijven.

Heeft de concurrent een overzichtelijke website met daarop de producten en diensten vermeld en u niet, dan mist u niet alleen potentiële klanten maar ook kan het zijn dat uw bestaande klanten overstappen naar de concurrent wanneer deze een professionelere uitstraling heeft.

Omdat het maken van een website voor het bedrijf niet voor iedereen even eenvoudig is, biedt Vrolijk Internet Services u graag een helpende hand. Met het website-in-a-box systeem oftewel ons CMS systeem zet u binnen een handomdraai een professionele website neer zonder dat er technische kennis van u wordt verwacht.

Via een eenvoudig beheerdersgedeelte kunt u onbeperkt pagina's aanmaken en wijzigingen aanbrengen aan uw website. Na de installatie kunt u direct producten en diensten aan uw website toevoegen. Via een koppeling met de betaaloplossing Mollie kunt u vrij eenvoudig online betalingen ontvangen.

Ziet u uit naar een dergelijk systeem, dan heeft Vrolijk Internet Services goed nieuws. Voor slechts 50,00 haalt u het CMS systeem in huis. U mag het systeem op meerdere websites installeren en u mag zelfs aanpassingen aan het systeem verrichten. U krijgt namelijk de beschikking over de broncode van het CMS systeem.

Druk op onderstaande knop om het systeem aan te schaffen.

 

Koop nu voor € 50,00