Beheer website

Het beheer van uw website is gemakkelijk te doen met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services.

Een website is niet iets wat u neerzet en waar u daarna niet meer naar omkijkt. Een website moet regelmatig worden bijgewerkt. Wellicht wilt u iedere week één of meer blogberichten op uw website plaatsen. Het beheer van uw blogberichten moet dan op een eenvoudige wijze te doen zijn.

Voor het beheer van een website maakt men vaak gebruik van een CMS pakket. CMS staat voor "content management systeem". Een CMS pakket is een softwarepakket dat u ondersteunt bij het aanpassen van de website inhoud. De teksten die u invoert in het beheerdersgedeelte van het CMS pakket, worden automatisch in de juiste opmaak gegoten op de website.

Kiest u ervoor om uw website te beheren met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services, dan heeft u een aantal voordelen ten opzichte van mensen die andere CMS pakketten gebruiken. Zo kunt u met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services vrij eenvoudig een koppeling met de online betaaloplossing Mollie maken. Met deze koppeling kunt u producten en diensten via uw website verkopen en online betalingen ontvangen.

Bij veel andere systemen is het nodig om een uitbreiding op het CMS pakket te installeren voordat u online betalingen kunt ontvangen. Deze functionaliteit zit bij het CMS pakket van Vrolijk Internet Services ingebouwd in het basissysteem. Hetzelfde geldt voor formulieren op uw website. Vaak dient er ook een plug-in geïnstalleerd te worden voor het aanmaken en plaatsen van formulieren op de website. Formulieren aanmaken en plaatsen kan direct nadat u het CMS pakket van Vrolijk Internet Services heeft geïnstalleerd.

Tijdens de installatie van het CMS pakket kunt u ervoor kiezen om de website te vullen met demo content, zodat u een structuur heeft om mee te werken.

Lijkt het u wat om het beheer van uw website met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services te doen? Dan kunt u het CMS pakket aanschaffen door op de knop met de tekst "Nu kopen" onderaan deze pagina te drukken. De knop leidt u naar een pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Na het invullen van uw gegevens kunt u betalen. Wanneer de betaling is gelukt verschijnt de downloadpagina van het CMS pakket. De link naar deze downloadpagina ontvangt u ook per e-mail.

Koop nu voor € 50,00