Beste CMS systeem

Wat is het beste CMS systeem voor mijn website?

Wat is het beste CMS systeem voor mijn website? Een vraag die regelmatig voorbijkomt. Wat het beste CMS systeem is voor uw website, is sterk afhankelijk van de situatie. Om wat voor type website gaat het? Gaat het bijvoorbeeld om een website met enkele informatieve pagina's of gaat het om een webwinkel met uitgebreide filtermogelijkheden? Voor beide websites is namelijk een ander CMS systeem de beste keuze. De aard van de website is van invloed op de keuze voor een CMS systeem.

Het is bij de meeste CMS systemen geen probleem wanneer er vaak content wordt toegevoegd of aangepast. Anders wordt het wanneer er vaak functionaliteiten worden toegevoegd. Hierbij is het toch van belang om de partij die de functionaliteiten gaat toevoegen - vaak een PHP programmeur - te laten meebeslissen bij de CMS pakketselectie.

Vrolijk Internet Services kan u op verschillende manieren ondersteunen:

  1. Vrolijk Internet Services bekijkt uw situatie en geeft advies. Uiteraard wordt niet alleen het CMS systeem van Vrolijk Internet Services meegenomen in het advies, maar wordt er naar alle CMS systemen gekeken die geschikt zijn voor uw website. Met dit advies kunt u verder en kunt u op zoek gaan naar ontwikkelaars - u besteedt dan alleen de CMS pakketselectie uit aan Vrolijk Internet Services;
  2. Uw situatie wordt in kaart gebracht en het content management systeem van Vrolijk Internet Services wordt op maat gemaakt voor uw situatie. Zodra het systeem gereed is, wordt het geïmplementeerd op uw website. Daarbij worden alle functionaliteiten goed getest, voordat de website aan u wordt opgeleverd. Na oplevering kunt u gebruik maken van de onderhoudsdiensten van Vrolijk Internet Services.

Wilt u meer informatie over de diensten van Vrolijk Internet Services, dan vindt u op deze website voldoende informatie. Vrolijk Internet Services is telefonisch bereikbaar via het nummer 070-4500145. Ook kunt u in contact komen met Vrolijk Internet Services via het contactformulier.