Betaalbare website laten maken

Laat hier uw website maken. Betaalbaar een moderne website.

Vrolijk Internet Services kan betaalbaar een website voor u maken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Met dit CMS systeem kan uw website in korte tijd worden gemaakt. Daarnaast heeft Vrolijk Internet Services de beschikking over diverse uitbreidingen bovenop het CMS systeem, waarmee snel extra functionaliteiten aan uw website kunnen worden toegevoegd.

Of het nu gaat om een simpele website of een uitgebreide website, in beide gevallen kan Vrolijk Internet Services de website voor u maken. U krijgt dan de beschikking over een website die u zelf kunt aanpassen via een beheerpaneel. U kunt de website door Vrolijk Internet Services laten vullen met content, maar het is ook mogelijk om een kale website te bestellen (eventueel met demo content). U kunt dan zelf de content aan de website toevoegen via de beheeromgeving.

Een kale website (eventueel met demo content) kunt u kopen door via deze pagina het CMS systeem te kopen. Na het kopen van het CMS systeem kunt u de installatie zonder extra kosten door Vrolijk Internet Services laten doen *. U kunt na de installatie inloggen in de beheeromgeving. Via de beheeromgeving kunt u eenvoudig uw website aanpassen. In de online handleiding kunt u lezen hoe u de beheeromgeving gebruikt.

Wilt u een website met content kopen, dan is het slim om contact met Vrolijk Internet Services op te nemen zodat uw wensen in kaart kunnen worden gebracht. Aan de hand van uw wensen kan een inschatting van de kosten worden gemaakt. U kunt eenvoudig contact opnemen met Vrolijk Internet Services via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-4500145.

* de eerste installatie is kosteloos, bij iedere volgende installatie betaalt u per installatie 35 euro exclusief BTW