Betekenis CMS

Wat betekent CMS? U leest het hier.

CMS is de afkorting van het Engelse "content management system". Een CMS systeem is bedoeld om het beheer van websites te vereenvoudigen. Een CMS systeem is software die op uw webhosting pakket geïnstalleerd moet worden voordat u er gebruik van kunt maken. Na installatie kunt u bijvoorbeeld de volgende taken uitvoeren:

 

Het verschil tussen een CMS systeem en een website builder

Er is een groot verschil tussen CMS systemen en de zogeheten website builders. Bij website builders kunt u direct beginnen met het bouwen van uw website via een gemakkelijke interface. Vaak kan dit gratis en heeft u geen eigen webhosting nodig. Voorbeelden van website builders zijn Weebly en Wix.

Uiteraard kan het gebruik van een website builder erg aantrekkelijk zijn, maar u bent bij het gebruik van een website builder erg afhankelijk van de mogelijkheden van het betreffende platform.

Wilt u meer uit uw website halen en bijvoorbeeld producten en/of diensten via uw website verkopen bij een website builder, dan is daarvoor meestal een betaald lidmaatschap nodig. U betaalt dan maandelijks een bepaald bedrag. In veel gevallen is het gebruik van een CMS systeem goedkoper.

 

CMS systeem

Voor bijvoorbeeld het CMS systeem van Vrolijk Internet Services betaalt u eenmalig € 50,00. Dan kunt u direct beginnen met het verkopen van producten en diensten via uw website. Er zijn geen maandelijkse kosten en het CMS systeem is dan ook echt van u: u mag het op een onbeperkt aantal domeinen installeren en ook aanpassingen verrichten aan het CMS systeem. Het enige wat niet is toegestaan is het CMS systeem zelf verkopen. Verder mag u het inzetten zoals u wilt.

 

Koop nu voor € 50,00

 

Schaft u het CMS systeem aan, dan krijgt u de beschikking over de volgende modules:

Voor een prijs van € 50,00 is het CMS systeem erg uitgebreid. Omdat tevens de broncode van het systeem beschikbaar is en u voor eigen gebruik het CMS systeem mag aanpassen en uitbreiden, haalt u voor weinig geld dus veel in huis.

Is uw interesse gewekt dan kunt u op onderstaande knop drukken om het systeem aan te schaffen.

 

Koop nu voor € 50,00

Uiteraard is het lastig om iets te kopen wat u niet eerst heeft gezien. Daarom kunt u altijd vrijblijvend een demo aanvragen via deze link.