Blog maken op eigen website

Een blog maken op uw eigen website. Dat is een zeer goed idee. Met een goed blog trekt u nieuwe klanten aan en wordt de relatie met bestaande klanten sterker.

Steeds meer ondernemers lijken in te zien dat online communicatie een kwestie is van vertrouwen opbouwen en elkaar leren kennen. Een blog maken op de eigen website lijkt daarbij één van de manieren om in contact te zijn en vooral te blijven met leveranciers en klanten. Een blog is een uitgelezen kans om te laten zien dat u meer bent dan zomaar een ondernemer en het kan zelfs het verschil maken tussen een succesvolle en een falende onderneming.

Niet alleen trekt een blog nieuwe klanten aan, ook zorgt een blog ervoor dat bestaande klanten op de hoogte blijven van uw interesses. Klanten willen immers weten dat zij zaken doen met de beste leverancier en daarbij zouden ze graag een kijkje in de keuken willen nemen. Een blog is een mogelijkheid om klanten een kijkje in de keuken van uw onderneming te laten nemen in hun eigen tijd. Het internet staat immers dag en nacht "aan" en daardoor is het zelfs mogelijk dat een potentiële klant uw bedrijfsinformatie midden in de nacht doorneemt. Zonder blog of bedrijfswebsite loopt u deze klant mis.

Met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services kunt u uw zakelijke website bouwen. Het CMS pakket is uit te breiden met een blog uitbreiding, zodat u een bloggedeelte kunt toevoegen aan uw website. Deze uitbreiding kan op een eenvoudige wijze worden gekocht en geïnstalleerd vanuit de beheeromgeving van uw website.