Bouw je eigen website

Met de beheertools van Vrolijk Internet Services kun je je eigen website bouwen. Op deze pagina lees je welke oplossingen Vrolijk Internet Services aanbiedt voor het bouwen van een eigen website.

 

Content management systeem

Ben je op zoek naar een tool om een website te bouwen, dan kun je eens kijken naar het content management systeem van Vrolijk Internet Services. Hiermee is het mogelijk om zonder technische kennis een eigen website te beginnen en regelmatig wijzigingen aan de brengen aan de inhoud van de website. Wil je producten verkopen op jouw website, dan kan dat met het content management systeem op een relatief eenvoudige manier. Op deze pagina kun je meer over het content management systeem lezen.

 

Marktplaats Script

Het Marktplaats Script is bedoeld om je eigen advertentie website op te zetten en te beheren. Het installatiescript installeert diverse rubrieken (zoals de rubrieken op marktplaats.nl), waarna je deze kunt aanpassen vanuit een eenvoudig te gebruiken beheeromgeving. Je kunt geld vragen voor de plaatsing van een advertentie als je dat wilt. Per individuele rubriek kun je instellen of het plaatsen geld kost en zo ja, hoeveel dat kost. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over het Marktplaats Script.

 

Startpagina Script

Met het Startpagina Script kun je een eigen startpagina website zoals startpagina.nl beginnen. Men kan zich via jouw website aanmelden en een eigen startpagina samenstellen. Je kunt met het Startpagina Script inkomsten genereren met de verkoop van betaalde links. De prijs van een link op de homepage en een link vanaf een dochterpagina zijn apart van elkaar in te stellen. Het controleren van de betaling en het plaatsen van de link verlopen daarbij volledig automatisch. Klik hier om meer te lezen over het Startpagina Script.

 

Bouw je eigen website

Heb je een vraag over één van de producten van Vrolijk Internet Services of zou je graag een ander type website laten bouwen, dan kun je contact met Vrolijk Internet Services opnemen via het telefoonnummer 070-4500145. Ook kun je het contactformulier invullen. Je bericht zal dan spoedig worden beantwoord.