CMS beheer

Het beheer van uw website, eenvoudig met behulp van een CMS.

Het beheer van uw website is eenvoudig te doen met een CMS systeem. CMS staat voor "content management systeem". Content management slaat op het beheer van de website inhoud.

Deze inhoud kan uit van alles bestaan:

Het idee achter een CMS systeem is dat u deze dingen eenvoudig kunt aanpassen zonder dat u zich hoeft te bekommeren over de achterliggende techniek van uw website. Het CMS systeem giet alles in de juiste opmaak zodat u geen opmaaktaal zoals HTML hoeft te leren.

Een CMS systeem waar u snel een website online kunt zetten is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Of u nu gebruik wilt maken van een thema binnen het CMS systeem zelf, of uw eigen lay-out al heeft liggen: in beide gevallen kunt u het content management systeem probleemloos inzetten.

Wanneer u inlogt in het CMS systeem komt u op een overzichtelijk startscherm terecht waarin u een overzicht krijgt van alle opties van het systeem. Zo kunt u snel navigeren naar het juiste beheerscherm.

Wanneer u gebruik maakt van het CMS systeem hoeft u niets te weten over websites maken. Elementen op de website worden automatisch voor u aangemaakt en op de juiste plek gezet. Hierna hoeft u deze verschillende onderdelen alleen maar aan te passen naar uw smaak.

Uiteraard kunt u een demo aanvragen voordat u besluit om het CMS systeem te kopen. Wilt u het systeem meteen aanschaffen? Dan kunt u op de onderstaande knop drukken. U wordt dan geleid naar een scherm waar u onder andere uw e-mailadres kunt invullen. Na betaling ontvangt u op dit e-mailadres een link waarmee u het CMS systeem te allen tijde kunt downloaden. Tevens wordt u direct na de betaling naar het juiste scherm geleid waar u het CMS systeem kunt downloaden.

Koop nu voor € 50,00