CMS pakket

Met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services kunt u uw website beheren zonder dat u iets over de techniek hoeft te weten.

Vrolijk Internet Services biedt een CMS pakket waarbij geen enkele kennis kennis van programmeren of de opmaaktaal HTML vereist is. Bij de installatie maakt het CMS pakket belangrijke onderdelen van uw website voor u aan, zoals het navigatiemenu en een contactpagina met een werkend contactformulier. Zo heeft u een structuur om mee te werken en loopt u niet vast op deze zaken.

Het CMS pakket wordt geleverd met enkele thema's. Handig wanneer u wilt bezuinigen op webdesign of op het aanschaffen van een template. Heeft u toch zelf een HTML template, dan is het relatief eenvoudig om dit HTML template in het CMS te gebruiken. U kunt dit eventueel zelf doen met de template editor in het beheerdersgedeelte van het CMS pakket. Uiteraard kunt u ook uw template door Vrolijk Internet Services laten omzetten naar een voor het CMS pakket bruikbaar formaat.

Ondernemers die het CMS pakket van Vrolijk Internet Services gebruiken hebben een groot voordeel. Na de installatie kunt u meteen producten en diensten toevoegen op uw website. Bij bijvoorbeeld WordPress moet hiervoor een aparte plug-in worden geïnstalleerd. Dit geldt ook voor het toevoegen van formulieren aan uw website. Dit betekent dat u met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services sneller aan de slag kunt dan met WordPress.

Veelgebruikte CMS pakketten zoals WordPress kunnen snel doelwit worden van hackers. Onder meer omdat de broncode van WordPress openbaar is. In de broncode kan men op zoek gaan naar een fout in WordPress en daarna gericht op zoek gaan naar websites die deze fout hebben. Via sommige van deze fouten kunnen onbevoegden zich toegang verschaffen tot de bestanden of de database van de website. Iets aanpassen wordt zo vrij eenvoudig. Een dergelijke fout hoeft niet direct in WordPress zelf te zitten. Een lek kan ook in een plug-in zitten.

Alleen de mensen die het CMS pakket van Vrolijk Internet Services hebben gekocht, hebben toegang tot de broncode. Omdat er minder bekend is over het systeem, is het voor hackers lastiger om in te breken in uw website. Daarbij wordt er alles aan gedaan om een zo veilig mogelijk CMS pakket te ontwikkelen. Want onbekendheid over een systeem mag natuurlijk niet het enige wapen tegen hackers zijn. Daarom wordt het CMS pakket van Vrolijk Internet Services voortdurend gecontroleerd op eventuele zwakheden en wordt de broncode doorlopend verbeterd. Regelmatig is er een nieuwe versie beschikbaar.

Wanneer u het CMS pakket een keer wilt zien, dan kunt u via deze link een demo aanvragen. U kunt dan zelf bepalen of het CMS pakket voor u een verbetering is ten opzichte van andere CMS pakketten.

Het CMS pakket aanschaffen kan hier. Ook kunt u op de oranje knop onderaan deze pagina drukken om het CMS pakket aan te schaffen. U komt dan op een bestelpagina terecht. Op deze pagina wordt gevraagd om uw contactgegevens. Na het invullen van uw gegevens krijgt u de mogelijkheid om te betalen. Direct na de betaling ontvangt u een e-mail met een link waarmee het CMS pakket op elk moment (opnieuw) kan worden gedownload. Ook komt u na de betaling direct op een downloadpagina terecht waarop u de bestanden van het CMS pakket kunt vinden.

Koop nu voor € 50,00