CMS programma

Uw website onderhouden zonder dat u technische kennis hoeft te hebben. Dat kan met een CMS programma.

Een CMS programma is een stuk software waarmee u eenvoudig de inhoud van uw website aanpast. CMS is de afkorting van "content management systeem". Concrete taken die u bijvoorbeeld met het CMS programma kunt uitvoeren zijn:

Een CMS programma moet eerst op uw webhosting pakket worden geïnstalleerd voordat u het kunt gebruiken. Daarbij moeten de bestanden van het CMS programma worden overgezet naar het webhosting pakket en moet er meestal ook een database worden aangemaakt. Soms is er een installatiescript aanwezig die u helpt bij het instellen van het CMS programma.

Na de installatie van het CMS programma kunt u beheerderstaken uitvoeren in een afgeschermd gedeelte van de website. Om in dit afgeschermde gedeelte te komen, moet u inloggen. Indien er een installatiescript aanwezig is, kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord vaak tijdens de installatie instellen.

Een voorbeeld van een CMS programma dat wordt geleverd met een installatiescript, is het CMS programma van Vrolijk Internet Services. De installatieprocedure bestaat uit drie eenvoudige stappen. De eerste stap bestaat uit algemene vragen over uw website. In de tweede stap wordt om de databasegegevens gevraagd. En in de derde en laatste stap stelt u een gebruikersnaam en een wachtwoord in voor het beheerdersgedeelte van uw website.

Via de oranje knop onderaan deze pagina schaft u het CMS programma van Vrolijk Internet Services aan. Wilt u het CMS programma eerst zien, dan is dat ook mogelijk. U kunt op deze pagina een demo aanvragen. Kies in het formulier voor de optie "Content Management Systeem" en vul uw gegevens in. Het is mogelijk om voor meerdere producten van Vrolijk Internet Services een demo aan te vragen. Daarvoor vinkt u simpelweg meerdere producten aan.

Drukt u op de oranje knop hieronder, dan wordt u naar het bestelscherm geleidt. Hier kunt u uw gegevens invullen en vervolgens betalen. Na de betaling krijgt u direct toegang tot de downloadpagina van het CMS programma. Een link naar deze pagina ontvangt u ook per e-mail, zodat u het CMS programma op ieder willekeurig moment opnieuw kunt downloaden.

Koop nu voor € 50,00