CMS systeem leren

Het kunnen werken met een CMS systeem is een mooie vaardigheid die u prima op uw CV kunt zetten. Wanneer u nog niet weet hoe een CMS systeem wordt gebruikt, dan kunt u dat leren.

Om met een CMS systeem te kunnen werken, zal over het algemeen niet veel kennis nodig zijn over programmeren of over de opmaaktaal HTML. Bij de meeste CMS systemen is het vooral een kwestie van weten in welk scherm van het beheergedeelte u moet zijn om een bepaald element van uw website te wijzigen. En weten op welke knoppen u moet drukken.

Voor het CMS systeem van Vrolijk Internet Services is een online handleiding beschikbaar. Met behulp van deze handleiding is het CMS systeem vrij eenvoudig te leren. Op het startscherm van het CMS systeem, dat na het inloggen verschijnt, zijn de functies van het CMS systeem onderverdeeld in verschillende categorieën. In het menu treft u deze indeling ook aan. Het helpt u bij het snel terugvinden van een bepaalde functie. De indeling is als volgt:

  1. Website
  2. Website instellingen
  3. Bezoekersstatistieken
  4. Administratie
  5. Systeem
  6. Account

Bent u nieuwsgierig geworden naar het CMS systeem van Vrolijk Internet Services, dan kunt u via deze link een demo aanvragen. Door het systeem te bekijken, kunt u ook inschatten of het leren werken met het CMS systeem voor u gemakkelijk zal zijn.

Wilt u het CMS systeem kopen, dan kunt u hier klikken om naar de bestelpagina te gaan. Ook kunt u het CMS systeem aanschaffen door op de oranje knop onderaan deze pagina te drukken. De oranje knop leidt u naar dezelfde bestelpagina. U kunt op die pagina uw contactgegevens invullen. U dient in dit formulier in ieder geval uw e-mailadres in te vullen.

Heeft u betaald, dan verschijnt een downloadpagina met daarop de bestanden van het CMS systeem. Meteen na de betaling ontvangt u tevens per e-mail een link naar deze pagina. U kunt op ieder willekeurig tijdstip via deze link naar de downloadpagina gaan en het CMS systeem (opnieuw) downloaden.

 

Koop nu voor € 50,00