Account verwijderen

In prijs verlaagd
Deze uitbreiding geeft de gebruiker de mogelijkheid om het account te verwijderen in het scherm "Mijn account". Zo is het niet nodig om per e-mail een verzoek naar de beheerder te versturen om het account te verwijderen.
In prijs verlaagd: Van € 17,50 voor € 8,75

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

PHP Webshop

Met het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services haalt u een complete oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld.

Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script zet u in een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Daarbij kunt u een geldbedrag vragen voor verschillende opties die u met uw advertentie website kunt aanbieden. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.

Content Management Systeem

Met het Content Management Systeem (CMS) van Vrolijk Internet Services wordt het beheren van uw eigen website kinderspel.