Formulier "Meerdere links toevoegen" + Linktegoed pakketten aanbieden

In prijs verlaagd
Met deze uitbreiding wordt een formulier toegevoegd aan uw website waarmee uw bezoekers meerdere links kunnen aanmelden op uw verschillende startpagina websites. Ook kunt u linktegoed pakketten aanbieden. Linkaanmelders krijgen een account op uw website, waarbinnen zij links kunnen plaatsen met het linktegoed pakket. U vindt een voorbeeld op backlinker.eu.

De uitbreiding slaat de waarden van het formulier "Meerdere links toevoegen" tussentijds op, zodat de waarden niet verloren gaan wanneer de bezoeker de pagina met het formulier verlaat. Wanneer de links nog niet definitief zijn geplaatst, dan zullen de opgeslagen waarden opnieuw zijn ingevuld wanneer de bezoeker terugkeert naar de pagina met het formulier. De kans dat de bezoeker afhaakt, wordt daardoor kleiner.

Zowel een Nederlandstalig als een Engelstalig formulier zijn via een aparte URL op te vragen voor de bezoeker en ook kan de bezoeker de taal van het formulier kiezen binnen het formulier zelf.
In prijs verlaagd: Van € 150,00 voor € 95,00

 

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.