Websites installeren en koppelen via FTP

In prijs verlaagd
Met deze uitbreiding kunt u de diverse scripts van Vrolijk Internet Services op nieuwe websites installeren via FTP. Een nieuwe website wordt automatisch gekoppeld, zodat u een nieuwe website niet meer handmatig hoeft te koppelen met een Remote Control sleutel. Dit automatisch koppelen gebeurt op een veilige manier zodat anderen niet zomaar nieuwe websites binnen uw netwerk kunnen toevoegen.

De uitbreiding voegt een extra scherm toe waarbinnen u de FTP inloggegevens van de nieuwe website invult. Nadat er een verbinding wordt gemaakt kunt u de map kiezen waarbinnen u het PHP script wilt installeren. De bestanden zullen vervolgens automatisch worden geplaatst.

Ook kunt u de gegevens voor de databaseverbinding invullen. De databaseverbinding wordt direct ingesteld op de nieuwe website. Verder kunt u de websitetitel instellen en de gewenste inloggegevens voor het beheer kiezen.

U kunt een script met deze uitbreiding installeren op een nieuwe website wanneer u over de juiste licentiegegevens beschikt.

In prijs verlaagd: Van € 14,99 voor € 12,99

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.

Content Management Systeem

Met het Content Management Systeem (CMS) van Vrolijk Internet Services wordt het beheren van uw eigen website kinderspel.