Websites installeren en koppelen via FTP

Met deze uitbreiding kunt u het Startpagina Script op nieuwe websites installeren via FTP. Een nieuwe website wordt automatisch gekoppeld, zodat u een nieuwe website niet meer handmatig hoeft te koppelen met een Remote Control sleutel. Dit automatisch koppelen gebeurt op een veilige manier zodat anderen niet zomaar nieuwe websites binnen uw netwerk kunnen toevoegen.

De uitbreiding voegt een extra scherm toe waarbinnen u de FTP inloggegevens van de nieuwe website invult. Nadat er een verbinding wordt gemaakt kunt u de map kiezen waarbinnen u het Startpagina Script wilt installeren. De bestanden zullen vervolgens automatisch worden geplaatst.

Ook kunt u de gegevens voor de databaseverbinding invullen. De databaseverbinding wordt direct ingesteld op de nieuwe website. Verder kunt u de websitetitel instellen en de gewenste inloggegevens voor het beheer kiezen.

Het is met deze uitbreiding ook mogelijk om de andere scripts van Vrolijk Internet Services te installeren op een nieuwe website wanneer u over de juiste licentiegegevens beschikt.

Vanuit de beheeromgeving schaft u deze uitbreiding aan voor € 14,99

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.