CMS website maken

Bent u op zoek naar een CMS systeem om op een eenvoudige wijze uw eigen website te maken, dan biedt Vrolijk Internet Services het CMS systeem dat u zoekt.

Met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services heeft u binnen een mum van tijd uw eigen website online. Het CMS systeem installeert een website inclusief beheeromgeving op uw webhosting pakket. Als u wilt kunnen er enkele voorbeeldpagina's door het installatieprogramma worden aangemaakt.

Het CMS systeem van Vrolijk Internet Services is ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Zelf hoeft u niets van programmeren of websites maken te weten om met behulp van het CMS systeem uw eigen website te maken. U kunt een met het CMS meegeleverde opmaak kiezen en daarbinnen nog diverse aanpassingen verrichten.

De kleuren van uw website kunt u eenvoudig met de kleurkiezer in het beheerpaneel kiezen. Uw wijziging is meteen zichtbaar aan de voorkant van de website.

Wilt u producten verkopen op uw website, dan is dat met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services uitstekend te doen. Er wordt gewerkt met een Mollie-koppeling. Mollie is een betaalprovider die ondersteuning biedt voor een groot aantal Nederlandse en Belgische betaalmethoden. Zo kunt u via uw website producten verkopen en direct online de betalingen ontvangen.

Verkoopt u digitale producten, dan kunnen uw klanten het product na een succesvolle betaling meteen downloaden. U kunt via het beheerpaneel de downloadpagina samenstellen en downloadbestanden op de downloadpagina plaatsen. Dit alles op een hele toegankelijke wijze.

 

Koop nu voor € 50,00

 

Hieronder nog meer voordelen van het CMS systeem:

 

Koop nu voor € 50,00