CMS website

Voor uw eigen website met CMS systeem kunt u bij Vrolijk Internet Services terecht. U kunt een compleet nieuwe website beginnen, maar ook een bestaande website laten omzetten naar het CMS systeem van Vrolijk Internet Services.

Zou u graag een website willen hebben met een CMS systeem, dan kan Vrolijk Internet Services dit voor u realiseren. Met het CMS systeem zijn er voor wat betreft het vullen van uw website verschillende mogelijkheden:

Heeft u momenteel nog geen content voor uw website, dan kunt u zelf aan de slag gaan met het creëren van content en het invoeren van deze content in het CMS systeem. Vanaf het moment dat het CMS systeem is geïnstalleerd kunt u via een bepaalde link bij het inlogformulier komen van de beheeromgeving. Nadat u uw gebruikersnaam en het juiste wachtwoord heeft ingevuld komt u bij de beheerschermen. De beheerschermen zijn zodanig in elkaar gezet dat er voor het gebruik van deze schermen nauwelijks technische kennis nodig is. Wanneer u weet hoe u een tekstverwerker moet gebruiken, dan lukt het u ook om met het CMS systeem te werken.

Wilt u liever dat Vrolijk Internet Services de content op uw nieuwe website plaatst, dan is dat ook mogelijk. U kunt dan in uw favoriete tekstverwerker de teksten voor uw website schrijven en eventueel zorgen voor passende video's en afbeeldingen. Vervolgens stuurt u dit allemaal op naar Vrolijk Internet Services. Vrolijk Internet Services zal dan aan de slag gaan met het vullen van uw website met de door u aangeleverde content. Het grote voordeel van deze optie is dat Vrolijk Internet Services ook extra aandacht besteed aan de voor de zoekmachines relevante velden in het CMS systeem.

Wellicht heeft u al een website zonder CMS systeem of gebruikt u een CMS systeem dat niet (helemaal) naar uw wens is. Een optie is om uw huidige website om te zetten naar het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Dit hoeft niet veel te kosten. Vrolijk Internet Services heeft ervaring met het omzetten van content vanuit verschillende bronsystemen naar het CMS systeem.

Koop nu voor € 50,00