Contactformulier PHP

Eén van de meest basale onderdelen van een website is het PHP contactformulier. Vooral voor bedrijven is het immers van belang dat potentiële klanten contact met u kunnen opnemen.

Voor zowel bedrijven als particulieren is een belangrijke drijfveer achter de online aanwezigheid toch wel het opbouwen van nieuwe relaties. Een PHP contactformulier kan alleen al om die reden eigenlijk nooit onbreken.

Het is bekend dat een grote groep mensen een voorkeur heeft voor e-mail contact wanneer het gaat om contact met bedrijven die zij nog niet goed kennen. Daarom is het absoluut niet voldoende om alleen een telefoonnummer op uw website te vermelden. Vooral wanneer dit ook nog eens een mobiel telefoonnummer is, is dit voor veel mensen een te hoge drempel om te bellen.

Helaas is het bouwen van een PHP contactformulier voor veel ondernemers een lastige klus. Simpelweg omdat het vaak niet uw core business betreft. Dat kan dus betekenen dat u als ondernemer eerst denkt de klus snel geklaard te hebben maar dat het in de praktijk toch tegenvalt. Dan zult u alsnog externe expertise moeten inhuren.

Om ervoor te zorgen dat één en ander voorspoedig verloopt zou u de producten en diensten van Vrolijk Internet Services kunnen overwegen. Vrolijk Internet Services biedt een kant-en-klaar CMS dat veel functionaliteiten bevat waaronder een PHP contactformulier. Ook wanneer u zelf bezig bent met een PHP contactformulier en daarbij extra expertise nodig heeft, bent u bij Vrolijk Internet Services aan het juiste adres.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook is het mogelijk om ons te bereiken via het telefoonnummer 070-4500145. Een medewerker zal u dan alles vertellen over de mogelijkheden.