Content schrijven voor een website

Heeft u moeite met het schrijven van content voor een website? Lees dan snel verder!

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwe website. Het schrijven van content voor de nieuwe website is een stap die door veel mensen wordt onderschat. Het lijkt er soms op dat mensen denken dat er automatisch nieuwe bezoekers naar hun website komen, als de website maar online is.

Helaas is het online zetten van een website nog maar een begin en zal er serieus werk moeten worden verzet om bezoekers naar de website te trekken. Laat staan om de bezoeker aan te zetten tot actie zoals het kopen van uw online product of het achterlaten van hun telefoonnummer, zodat u ze over uw product kunt informeren.

Content is belangrijk om bezoekers naar uw website toe te trekken en te zorgen dat zij daar blijven om vervolgens de door u gewenste actie te ondernemen...

 

Wat als een website slechte content bevat?

Slechte content heeft desastreuze gevolgen voor uw website:

De gevolgen van slechte content staan niet los van elkaar. Zoekmachines en bezoekers bevestigen elkaars gedrag uitstekend. Ziet de zoekmachine dat bezoekers niet lang op uw website blijven, dan wordt uw website door de zoekmachine gezien als website met lage kwaliteit. Wordt uw website door een zoekmachine zoals Google gewaardeerd als website met lage kwaliteit, dan zullen er een stuk minder bezoekers uw website bezoeken dan wanneer uw website door zoekmachines als kwalitatieve website gezien zou worden.

Wie denkt dat het bovenstaande wel meevalt zou zich eens moeten verdiepen in het zoekgedrag van mensen online. Vaak blijkt dan dat mensen anders zoeken dan u had gedacht en dat enig onderzoek toch wel handig blijkt wanneer u een website wilt met veel bezoekers.

 

Hulp bij het schrijven van content voor een website

Wilt u hulp bij het schrijven van content of het schrijven van content voor een website zelf volledig uitbesteden, dan is Vrolijk Internet Services een uiterst interessante partij. Vrolijk Internet Services kan kwalitatieve content website schrijven en plaatsen op uw website. Na plaatsing zal Vrolijk Internet Services analyseren hoe uw bezoeker reageert op de content en de content blijven aanpassen zodat er een maximale conversie kan worden behaald met uw website.