Demo website

Wanneer u een CMS pakket koopt, dan wilt u natuurlijk weten hoe het eruit ziet. Daarom heeft Vrolijk Internet Services een aantal demo websites die gebruik maken van het CMS pakket.

Allereerst maakt de website die u nu bekijkt, de bedrijfswebsite van Vrolijk Internet Services, gebruik van het CMS pakket. Niet alleen omdat het het meest geschikte CMS voor deze website is, ook zou het vreemd zijn om een eigen CMS niet voor de eigen website te gebruiken.

Daarnaast is de website democms.nl een website puur bedoeld om het CMS pakket te demonstreren. Indien u graag in de beheeromgeving zou willen rondkijken, dan kunt u een account aanvragen via de pagina Demo aanvragen. U kiest dan voor het product "Content Management Systeem" en u vult uw gegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u vervolgens een e-mail met de inloggegevens.

Bent u benieuwd naar het Startpagina Script, dan kunt u de website mijnwebsitestarten.nl raadplegen. Het is daar mogelijk om een account te registreren via de pagina "Eigen startpagina". Vervolgens kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. Op uw startpagina kunt u rubrieken aanmaken, waarin u teksten, video's, afbeeldingen en links kunt plaatsen.

Bent u benieuwd naar de beheeromgeving voor de websitebeheerder bij het Startpagina Script, dan kunt u via de pagina Demo aanvragen een een beheeraccount aanvragen. U kiest dan voor het product "Startpagina Script" en u vult uw gegevens in. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u binnen één werkdag een e-mail met de inloggegevens.

Ook verkoopt Vrolijk Internet Services een Marktplaats Script die u op de website advertentiescript.nl kunt zien. Op die website maakt u eenvoudig zelf een account aan via de pagina "Registreren". Wilt u het script vervolgens zien met beheerrechten, dan kunt u via de pagina Demo aanvragen een beheeraccount aanvragen.

U kunt voor meerdere producten tegelijkertijd een demo aanvraag insturen. U ontvangt dan per product een aparte e-mail met de gegevens.