Diensten

Bij Vrolijk Internet Services kunnen diensten met betrekking tot webdevelopment worden afgenomen. Denk aan het bouwen van een website of een webapplicatie op maat. Maar het is ook mogelijk om uw bestaande website of webapplicatie door Vrolijk Internet Services te laten onderhouden.

Bij de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van PHP, HTML, CSS, JavaScript en jQuery. Als databasesysteem wordt MySQL gebruikt.

U kunt ervoor kiezen om het content management systeem van Vrolijk Internet Services te gebruiken wanneer het gaat om het bouwen van een nieuwe website of webapplicatie. Omdat er al veel functies in het content management systeem zitten, scheelt dit ontwikkeltijd.

Ook kan Vrolijk Internet Services gebruik maken van een bestaand content management systeem zoals WordPress. U kunt uw eigen WordPress themes en plugins bij Vrolijk Internet Services laten ontwikkelen.

Daarnaast kunnen koppelingen met andere systemen door Vrolijk Internet Services worden gebouwd. Dit gebeurt op basis van SOAP, XML en JSON.

Denkt u dat Vrolijk Internet Services u kan helpen? Dan wordt u uitgenodigd om contact op te nemen via het telefoonnummer 070-4500145. U kunt ook het contactformulier invullen. Vrolijk Internet Services zal uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.