070-4500145 info@vrolijkinternetservices.nl

Vrolijk Internet Services

... maakt ondernemers vrolijk met een betaalbare en veilige website.

Een eigen webshop beginnen

Het online verkopen van uw producten kan eenvoudig met behulp van een webshop. Daarbij kunt u diverse betaalwijzen aanbieden. Wanneer de klant online heeft betaald, ontvangt u een e-mail met daarin de bestelling. Aan de hand van de informatie in deze e-mail kunt u de spullen verpakken en opsturen naar de klant.

Er zijn diverse platformen online waarmee u een webshop kunt beginnen. Een nadeel daarbij is wel dat u gebonden bent aan de beperkingen van het platform. Zelfs wanneer u in het begin geen kosten heeft, zult u na enige tijd kosten hebben om meer mogelijkheden van het platform te activeren.

Een alternatief is het samenstellen van een webwinkel met uw eigen hosting. Vrolijk Internet Services ondersteunt u daar graag bij. Vrolijk Internet Services levert een PHP Webshop script waarbij u ook ondersteuning bij de installatie en het gebruik kunt krijgen wanneer u dat wenst. Het PHP Webshop script is eenvoudig te installeren op uw webhosting pakket.

Het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services is voorzien van een module voor voorraadbeheer. U kunt daarbij productattributen zoals maat en kleur zelf aanmaken. Deze productattributen kunt u vervolgens aan de producten koppelen. Per combinatie van maat en kleur kunt u dan via de beheeromgeving opgeven hoeveel stuks u daarvan in uw voorraad heeft.

Druk op de onderstaande knop om het script aan te schaffen.

Koop nu voor € 60,00

Vrolijk Internet Services

 

Van Galenstraat 63

2518EN Den Haag

 

Telefoon: 070-4500145

E-mail: info@vrolijkinternetservices.nl

 

KVK nummer: 60774673

 

Contact opnemen