Een eigen webshop beginnen

Het online verkopen van uw producten kan eenvoudig met behulp van een webshop. Daarbij kunt u diverse betaalwijzen aanbieden. Wanneer de klant online heeft betaald, ontvangt u een e-mail met daarin de bestelling. Aan de hand van de informatie in deze e-mail kunt u de spullen verpakken en opsturen naar de klant.

Er zijn diverse platformen online waarmee u een webshop kunt beginnen. Een nadeel daarbij is wel dat u gebonden bent aan de beperkingen van het platform. Zelfs wanneer u in het begin geen kosten heeft, zult u na enige tijd kosten hebben om meer mogelijkheden van het platform te activeren.

Een alternatief is het samenstellen van een webwinkel met uw eigen hosting. Vrolijk Internet Services ondersteunt u daar graag bij. Vrolijk Internet Services levert een PHP Webshop script waarbij u ook ondersteuning bij de installatie en het gebruik kunt krijgen wanneer u dat wenst. Het PHP Webshop script is eenvoudig te installeren op uw webhosting pakket.

Het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services is voorzien van een module voor voorraadbeheer. U kunt daarbij productattributen zoals maat en kleur zelf aanmaken. Deze productattributen kunt u vervolgens aan de producten koppelen. Per combinatie van maat en kleur kunt u dan via de beheeromgeving opgeven hoeveel stuks u daarvan in uw voorraad heeft.

Druk op de onderstaande knop om het script aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00