Een eigen website maken

Een eigen website maken is kinderspel met de software van Vrolijk Internet Services. Kennis van HTML of programmeren is niet nodig.

Met de software van Vrolijk Internet Services kunt u een eigen website maken zonder dat er kennis van HTML of programmeren vereist is. De schermen waarmee u aanpassingen kunt verrichten aan de website zijn zo opgezet dat u uw weg gemakkelijk kunt vinden in het systeem.

Met de website maken software kunt u een keuze maken uit verschillende lay-outs voor uw website. Binnen de gekozen lay-out zijn er verschillende opties die invloed hebben op het uiterlijk van uw website. Zo kunt u de positie van het menu bepalen en bepalen of er een kruimelpad op uw website getoond moet worden. Dit zonder HTML en CSS code te hoeven schrijven. De website maken software van Vrolijk Internet Services genereert zelf de HTML en CSS aan de hand van de door u gemaakte keuzes. Natuurlijk is de software niet alleen bedoeld voor mensen zonder kennis van de opmaaktalen HTML en CSS. Ook wanneer u hier wel verstand van heeft, biedt het gebruik van de website maken software voordelen.

Maakt u geen gebruik van dergelijke software, dan zult u steeds de HTML bestanden op de server moeten aanpassen bij een wijziging aan de website. Gaat dit om een blokje dat op meerdere plekken op de website zichtbaar is, dan is de kans groot dat er in meer dan één HTML bestand een wijziging nodig is. Met de software van Vrolijk Internet Services wordt de inhoud van uw website op één centrale plek opgeslagen, waardoor u het ook maar op één plek hoeft aan te passen. Op iedere plek op uw website waar dat blokje terugkomt, wordt automatisch de nieuwe versie getoond.

Voor € [price-website-maken-software] koopt u een licentie waarmee u de software op een onbeperkt aantal websites mag installeren. De software mag commercieel worden ingezet. Via de beheeromgeving voegt u zonder al te veel moeite een nieuw product of een nieuwe dienst toe aan uw website. U kunt downloads toevoegen aan uw producten. Dat is handig wanneer u digitale producten aanbiedt. Na betaling krijgt uw klant automatisch toegang tot deze downloads. Zo kunnen er zonder uw tussenkomst digitale producten worden verkocht en inkomsten worden gegenereerd, terwijl u op dat moment aan het slapen bent of op vakantie bent.

Wanneer u het systeem eerst wilt uitproberen en daarna wilt besluiten of u het koopt, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. U kunt een demo aanvragen via deze link. Wanneer u het formulier "Demo aanvragen" invult en verstuurt, ontvangt u binnen 1 werkdag inloggegevens van de demo omgeving. Hier kunt u het systeem rustig uitproberen. Op de demo omgeving mag u naar hartenlust inhoud aanmaken, aanpassen en verwijderen.

Wilt u de software direct aanschaffen, druk dan op de oranje knop hieronder. Met het drukken op de knop wordt het bestelproces in werking gezet. Eerst zal er om uw gegevens gevraagd worden. In ieder geval is het invullen van een kloppend e-mailadres daarbij belangrijk. Via e-mail ontvangt u namelijk een link waarmee u de software op ieder willekeurig moment (opnieuw) kunt downloaden. Ook zal de downloadpagina met de benodigde bestanden direct na de betaling verschijnen.

 

Koop nu voor € 50,00