Een eigen website

Een eigen website is voor veel ondernemers vandaag de dag niet meer weg te denken. Sinds steeds meer zaken online geregeld worden, zal de vraag "kan ik uw aanbod ook online bekijken?" ook regelmatig vallen. Staat u dan met een mond vol tanden, dan bestaat de kans dat u deze potentiële klant verliest.

Een eigen website voor uw bedrijf zorgt ervoor dat meer potentiële klanten u kunnen vinden. Waar vroeger nog vaak naar de Gouden Gids werd gegrepen wanneer men een dienst nodig had, tegenwoordig gebruikt men zoekmachines zoals Google om op zoek te gaan naar aanbod.

Bent u via de internetzoekmachines niet te vinden met een eigen website, dan loopt u potentiële klanten mis. Vooral wanneer uw concurrentie wel online goed vindbaar is, dan kunt u zich het beste voorbereiden op een terugloop in de inkomsten in de toekomst. Verstandig is het dan ook om nu direct te investeren in een eigen website voor uw bedrijf. Er vindt namelijk steeds meer een verschuiving plaats naar online aankopen.

Denkt u dat het hoog tijd geworden is om een eigen website voor het bedrijf te beginnen? Met het CMS van Vrolijk Internet Services bent u binnen enkele minuten online met uw nieuwe website. Anders dan met een CMS zoals bijvoorbeeld WordPress hoeft u niet allerlei plugins te installeren om formulieren toe te voegen op uw website of om producten online aan te bieden.

Essentiële zaken voor uw zakelijke website zijn in het CMS van Vrolijk Internet Services direct beschikbaar. Zo kunt u kostenbesparend te werk gaan en hoeft u niet allerlei WordPress-experts in te huren om de zaken rondom uw website te regelen. Bij Vrolijk Internet Services duurt het slechts enkele minuten om uw nieuwe website in te richten.

En bevalt de eigen website u niet? Dan krijgt u zonder vragen uw geld gewoon terug. Het enige dat u hoeft te doen is te bellen naar Vrolijk Internet Services of een e-mailtje te sturen waarin u aangeeft dat de eigen website u toch niet bevalt..

Maar omdat dit systeem zo gaaf is, is dat waarschijnlijk niet het geval. Als ondernemer haalt u hiermee een systeem in huis waarmee u zowel uw website kunt onderhouden, producten online kunt verkopen als een klantadministratie kunt bijhouden zonder dat u extra programmeurs nodig heeft. Bij andere systemen is dit niet het geval waardoor u bij andere systemen vaak tegen hoge kosten aanloopt. Vaak een stuk meer dan eenmalig slechts € 60. Dat is de prijs die u betaalt wanneer u het systeem van Vrolijk Internet Services in huis haalt..

Waarschuwing: Door op onderstaande knop te klikken schaft u een systeem aan waarmee u binnen enkele minuten online bent met uw eigen zakelijke website. U zult uzelf veel kopzorgen en tijd besparen!

 

Koop nu voor € 50,00