Een webshop beginnen

Een webshop beginnen kan met behulp van het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services. Het script ondersteunt verschillende betaalwijzen en kan eenvoudig op een webhosting pakket worden geïnstalleerd.

Op de website die u nu bekijkt kunt u het PHP Webshop script aanschaffen. Het script is zo in elkaar gezet, dat het eenvoudig is te installeren op een webhosting pakket. Wanneer het script is geïnstalleerd, heeft u de beschikking over een webshop inclusief module voor voorraadbeheer. Daarbij levert Vrolijk Internet Services ondersteuning bij zowel de installatie als het gebruik van het script.

Binnen de webshop kunt u verschillende categorieën aanmaken waarbinnen u de producten kunt plaatsen. U kunt verschillende attributen zoals maat en kleur aan de producten toekennen. U kunt deze attributen binnen uw voorraadbeheer gebruiken om bijvoorbeeld per combinatie van maat en kleur aan te geven hoeveel stuks daarvan binnen de voorraad aanwezig zijn.

Het PHP Webshop script ondersteunt de betaalproviders Mollie en DigiWallet / TargetPay. Via beide betaalproviders kunnen zowel Nederlandse als Belgische klanten betalen op verschillende manieren. Zodra er een bestelling binnenkomt en er een succesvolle betaling is verricht, ontvangt u per e-mail een overzicht van de bestelling. Aan de hand van de informatie in deze e-mail kunt u de producten opsturen naar de klant.

Wilt u graag uw eigen webshop beginnen? Druk dan op de onderstaande knop om het PHP Webshop script aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00