Een website bouwen

Een website bouwen wordt kinderspel met de website maken software van Vrolijk Internet Services.

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om een website te bouwen, dan zou de website maken software van Vrolijk Internet Services weleens interessant voor u kunnen zijn. Met de website maken software worden alle technische aspecten van het bouwen van een website u uit handen genomen.

Omdat u zich geen zorgen over de techniek hoeft te maken, kunt u zich volledig concentreren op het neerzetten van een goed verhaal. Het schrijven van een goede tekst voor uw website is namelijk iets wat op zichzelf al tijd kost - het zou dan jammer zijn wanneer u tegen allerlei technische zaken aanloopt, terwijl dat ten koste gaat van de tijd die u aan goede content of (indien u ondernemer bent) uw kernactiviteiten kunt besteden.

Goed om kunnen gaan met uw tijd is tijdens het ontwikkelen van de website maken software steeds een belangrijke leidraad geweest. En zal het ook zijn voor toekomstige versies. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het basispakket van WordPress, bevat de basisversie van de website maken software van Vrolijk Internet Services wel veelgebruikte functionaliteiten zoals het toevoegen van formulieren op de website, het verkopen van producten en diensten en het ontvangen van online betalingen via de website. U hoeft dan niet zelf extra uitbreidingen te installeren of een externe partij in te huren om het aan de praat te krijgen.

Voor de lay-out van uw website kunt u kiezen uit diverse thema's die onderdeel zijn van de software. Binnen het gekozen thema is het vervolgens mogelijk om variatie aan te brengen. U kunt bijvoorbeeld bepalen of uw menu links of rechts van uw website komt te staan en of er een kruimelpad op de site wordt getoond. Voor mensen die niet veel kunnen of willen besteden, is dit ideaal. Er hoeft immers geen webdesigner te worden ingehuurd.

Lijkt het u wat om uw website te bouwen met deze software? Voor € [price-website-maken-software] ontvangt u een persoonlijke link naar de downloadpagina. U kunt dan op ieder willekeurig tijdstip de software (opnieuw) downloaden. Uiteraard is vrijblijvend een demo aanvragen ook mogelijk. Dan kunt u rustig rondkijken en daarna besluiten of u de website maken software wilt aanschaffen.

De software mag op een onbeperkt aantal websites worden geïnstalleerd, dus u zit niet vast aan een licentie voor slechts één website. De software werkt op ieder webhosting pakket met PHP en MySQL.

Druk op de knop hieronder om de website maken software aan te schaffen.

 

Koop nu voor € 50,00