Een website laten maken

Een website laten maken kan bij Vrolijk Internet Services. Vrolijk Internet Services levert een moderne website die u na oplevering zelf kunt beheren als u dat wilt.

Vrolijk Internet Services kan uw website voor u maken. Daarbij wordt gekeken welke bestaande producten van Vrolijk Internet Services daarvoor kunnen worden ingezet. Een website zal in de regel te maken zijn met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Gaat het om een specifiek soort website, zoals een startpagina website of een advertentie website, dan heeft Vrolijk Internet Services hier ook afzonderlijke PHP scripts voor. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Indien u graag een aanpassing wilt bovenop een bestaand script, dan kan Vrolijk Internet Services dat voor u realiseren.

Nadat een website aan u wordt opgeleverd, kunt u zelf eenvoudig het beheer doen via de beheeromgeving van uw nieuwe website. Zo kunt u zelf pagina's toevoegen aan uw website. Laat u extra content liever door Vrolijk Internet Services plaatsen, dan is dat geen enkel probleem. Na de oplevering van de website kan Vrolijk Internet Services u helpen met het onderhoud van de website.

U wordt uitgenodigd om contact op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar het telefoonnummer 070-4500145.

Contact opnemen