Een website maken

Een website maken hoeft niet lastig te zijn. Met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services kunt u op een eenvoudige wijze uw website maken.

Vandaag de dag is het niet meer nodig om diepgaande kennis van websites maken te hebben. Met het content management systeem (of CMS systeem) van Vrolijk Internet Services kan zelfs iemand zonder enige kennis van HTML of CSS een website in elkaar zetten. Het beheer van de website wordt gedaan vanuit een afgeschermde beheeromgeving, waarop u eenvoudig kunt inloggen.

Zo kunt u vanuit de beheeromgeving een nieuwe pagina toevoegen aan uw website of een bestaande pagina aanpassen of verwijderen. Ook kunt u via de beheeromgeving de kleuren van uw website volledig naar uw eigen smaak aanpassen. Nadat u een wijziging via de beheeromgeving heeft doorgevoerd, is deze direct op uw website zichtbaar.

Per individuele pagina kunt u de belangrijkste zoekwoorden voor die pagina opgeven. Ook is er per pagina een beschrijving voor de zoekmachines in te voeren. Hoe dit technisch in elkaar steekt, daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

 

Koop nu voor € 50,00

 

U installeert het CMS systeem op uw webhosting pakket. De exacte stappen voor de installatie kunt u in de handleiding van het CMS systeem vinden. Eventueel kunnen er voorbeeldpagina's worden geïnstalleerd. Daar zit ook een contactpagina bij die u direct kunt gebruiken voor uw website. De formulieren op uw website, zoals het contactformulier, zijn heel eenvoudig aan te passen. U kunt daarbij per formulier aangeven uit welke velden het formulier bestaat en welke velden verplicht dienen te worden ingevuld door de bezoeker.

Wilt u banners op uw website plaatsen, dan is dat met het CMS systeem eenvoudig te doen. Daarbij kunnen banners desgewenst worden geroteerd. U kunt meerdere banners toewijzen aan een bannerruimte op uw website. Het CMS systeem zal zelf zorgen dat de banners worden afgewisseld.

Indien u besluit om het CMS systeem te kopen, dan kunt u het na de betaling direct downloaden. U ontvangt tevens een e-mail met daarin een link waarmee het CMS systeem op een later tijdstip (opnieuw) te downloaden is. Daarnaast kunt u automatische updates inschakelen, zodat uw website altijd gebruik zal maken van de meest recente versie van het CMS systeem. Daarmee bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed werkende website.

 

Koop nu voor € 50,00