Eigen marktplaats beginnen

Uw eigen marktplaats beginnen kan op een simpele manier met het Marktplaats Script. Op deze website kunt u het Marktplaats Script kopen.

Wilt u een eigen marktplaats beginnen dan kunt u enerzijds zelf een script (laten) maken, maar het is ook mogelijk om een kant-en-klaar PHP script te kopen. Op deze website wordt het Marktplaats Script aangeboden waarmee het mogelijk is om zonder technische kennis een eigen marktplaats te beginnen.

 

Geld verdienen met het Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script kunt u betaalde rubrieken aanmaken op uw eigen advertentie website. Een verkoper moet dan betalen voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek. Welk bedrag er voor de advertentieplaatsing betaald moet worden, kunt u per individuele rubriek instellen. Plaatst de verkoper een advertentie in een betaalde rubriek, dan krijgt hij de melding te zien dat er kosten worden gerekend en dan krijgt hij de mogelijkheid om online te betalen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Mollie. Het voordeel van Mollie is dat u alleen een klein bedrag betaalt wanneer u een betaling ontvangt. Men kan betalen op verschillende manieren. Men kan bijvoorbeeld via PayPal of iDEAL betalen.

 

Multi-domein licentie

Als u het script aanschaft, dan kunt u het script zelf op meerdere websites installeren zonder dat u daarvoor extra kosten heeft. Wilt u het script door Vrolijk Internet Services laten installeren, dan is dit voor de eerste website gratis en bij iedere volgende website betaalt u slechts € 35,- (exclusief BTW) per installatie.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Ondersteuning

Heeft u vragen over de installatie of het gebruik van het script, dan helpt Vrolijk Internet Services u graag. Voor de eerste website waarvoor u het script gaat gebruiken, kunt u het script zonder extra kosten door Vrolijk Internet Services laten installeren. Daarna betaalt u € 35,- (exclusief BTW) per installatie. Vrolijk Internet Services is zowel via het contactformulier als telefonisch via 070-4500145 goed bereikbaar.

 

Eenvoudig te beheren

Omdat het Marktplaats Script wordt geleverd met een beheeromgeving zal uw advertentie website eenvoudig te beheren zijn. Vanuit deze omgeving kunt u alles aan uw website aanpassen. Zoals de kleuren en de categorieën op de website. Zo is het ook mogelijk om uw website zo aan te passen dat deze zich op een specifieke doelgroep richt.

 

Direct categorieën op uw advertentie website

Het script zal bij de installatie de categorieën van marktplaats.nl aanmaken op uw nieuwe advertentie website. Zo heeft u meteen een basis om mee te werken. Uiteraard staat het u vrij om nieuwe categorieën aan te maken, categorieën te wijzigen of categorieën te verwijderen.

 

Koop nu voor € 75,00