Eigen marktplaats

Een eigen marktplaats beginnen kan met het Marktplaats Script. Dit script kunt u op deze website kopen.

Wanneer u een eigen marktplaats wilt beginnen, dan kunt u hiervoor het Marktplaats Script van Vrolijk Internet Services gebruiken. Met dit PHP script krijgt u een complete advertentie website die u eenvoudig kunt aanpassen naar uw eigen smaak.

Zo kunt u de kleuren en de rubrieken op de website aanpassen. Wilt u dat een adverteerder een geldbedrag moet betalen voor plaatsing van een advertentie in een bepaalde rubriek? Dan kunt u dat bij die rubriek eenvoudig instellen. Per individuele rubriek is het mogelijk om een ander bedrag te vragen voor plaatsing van een advertentie.

Voor de adverteerders is het beheren van hun advertenties eenvoudig. Men kan het aanmeldformulier op uw website invullen om een gebruikersaccount aan te maken. Met dit gebruikersaccount kan een adverteerder op uw website inloggen en vervolgens advertenties aanmaken. Is een adverteerder het wachtwoord van zijn gebruikersaccount vergeten? Dan kan de adverteerder dit in het inlogscherm aangeven en ontvangt hij een e-mail met verdere instructies voor wachtwoordherstel.

U kunt instellen hoelang een advertentie op de website zichtbaar moet blijven. Na het door u opgegeven aantal dagen wordt een advertentie op inactief gezet. De advertentie wordt dan niet meer weergegeven op de website. Ook kunt u opgeven hoelang een advertentie nog in de database moet blijven staan na het op inactief zetten. Daarna wordt de advertentie automatisch verwijderd uit de database.

Denkt u dat u het script kunt inzetten voor uw advertentie website, druk dan op de knop hieronder om het script aan te schaffen. U wordt dan naar een formulier geleid waar u uw gegevens kunt achterlaten. Na het invullen van dit formulier kunt u betalen. Wanneer u heeft betaald komt u op een downloadpagina terecht. Op die pagina kunt u het Marktplaats Script downloaden. Een link naar deze downloadpagina wordt ook per e-mail naar u gestuurd. Via deze link kunt u het script op ieder gewenst moment (opnieuw) downloaden.

Koop nu voor € 75,00