Eigen startpagina maken

Een eigen startpagina maken wordt kinderlijk eenvoudig met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services.

Het Startpagina Script geeft u de mogelijkheid om zonder technische kennis uw eigen startpagina website te beginnen. U kunt een onbeperkt aantal dochterpagina's aanmaken. Wanneer u dat wenst, kunt u bezoekers de mogelijkheid geven om hun eigen startpagina's te maken en te beheren op uw website.

Op de dochterpagina's kunt u rubrieken aanmaken waarin u vervolgens de links plaatst. Zo kunt u een logische indeling van de links op uw pagina's maken. Naast links kunt u ook informatieve teksten op uw dochterpagina's plaatsen.

Met het formulier "Linksuggestie" dat op iedere dochterpagina aanwezig is, kunnen bezoekers links insturen waarvan zij denken dat deze voldoende interessant zijn om aan de betreffende dochterpagina toe te voegen. Wanneer een bezoeker het formulier invult, krijgt de betreffende beheerder een e-mail. Aan de hand van de informatie in deze e-mail kan de beheerder beslissen of de link wordt toegevoegd.

Het Startpagina Script mag op meerdere websites worden geïnstalleerd, zodat u er zonder extra kosten verschillende startpagina websites mee kunt opzetten.

Lijkt het u wat om uw eigen startpagina website te beginnen, dan kunt u het Startpagina Script aanschaffen door op de "Koop nu" knop onderaan deze pagina te klikken. Wanneer u op de knop klikt, wordt u naar een ander scherm geleid. In dit scherm kunt u uw contactgegevens invullen. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om online te betalen. Na de betaling wordt u naar een scherm geleid waar u het script kunt downloaden. U kunt dus meteen met het script aan de slag.

Tevens ontvangt u een e-mail met de download link. Wilt u het script op een later tijdstip een keer (opnieuw) downloaden, dan kan dat via de download link in de e-mail.

Koop nu voor € 75,00