Eigen startpagina

Een eigen startpagina: al uw favoriete websites in één handig overzicht met het Startpagina Script.

Het hebben van een eigen startpagina biedt een aantal voordelen. Ten eerste heeft u natuurlijk al uw favoriete websites in één makkelijk overzicht. Waar u normaal gesproken uw favorieten opslaat in de browser, slaat u ze met een startpagina in feite online op. Hierdoor kunt u de favorieten gemakkelijk delen met anderen. U hoeft slechts een link naar uw startpagina te versturen naar de ander.

Heeft u zelf één of meerdere websites, dan zijn startpagina's prima te gebruiken om deze website(s) meer bekendheid te geven. Hoewel er meer nodig is om hoge posities in de zoekresultaten van Google en Bing te krijgen dan alleen links vanuit startpagina's, is het wel zo dat iedere startpagina link enigszins bijdraagt aan een betere positie.

Via startpagina's komt u ook gemakkelijk in contact met linkpartners. Linkpartners zijn mensen die een link naar uw website willen plaatsen. In ruil daarvoor vragen ze of u een link terug wilt plaatsen naar één van hun eigen websites. Beide partijen kunnen zo gratis aan extra links naar hun website(s) komen.

Verder bieden startpagina's een prima mogelijkheid om geld te verdienen. U kunt namelijk affiliate links op uw startpagina plaatsen. Dat werkt zo: in de link naar een aanbieder geeft u een bepaalde code mee. Klikt een bezoeker op de link, dan wordt hij of zij doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Omdat uw code in de link staat, weet de aanbieder dat de bezoeker via uw website komt. Koopt de bezoeker iets op de website van de aanbieder, dan ontvangt u een percentage van de opbrengst. Er zijn verschillende affiliateprogramma's online te vinden waarbij u zich zonder veel moeite kunt aansluiten.

Een eigen startpagina kan eenvoudig worden gerealiseerd met het Startpagina Script. Met het script installeert u in feite een hele startpagina website, waarna u onbeperkt dochterpagina's kunt aanmaken. Iedere dochterpagina op de website krijgt een eigen subdomein. De bezoeker kan eenvoudig een overzicht opvragen van alle dochterpagina's en zo naar de informatie navigeren die hij of zij zoekt. Het script biedt de mogelijkheid om op iedere startpagina naast links ook stukken tekst te plaatsen, zodat u de startpagina website een nog informatiever karakter kunt geven.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Het Startpagina Script is volledig "responsive". Dat betekent dat de startpagina website zich aanpast aan het scherm waarop deze wordt bekeken. Een scherm van een mobiele telefoon heeft natuurlijk een ander formaat dan het scherm van een desktop computer. Het script zorgt ervoor dat de website er op elk formaat goed uitziet. Dat de links goed leesbaar en gemakkelijk aan te klikken zijn. Van iedere link wordt bijgehouden hoe vaak een bezoeker erop heeft geklikt. Zo kunt u precies zien welke links het goed doen bij de bezoeker en welke links niet.

Tevens biedt het Startpagina Script de mogelijkheid om uw bezoekers hun eigen startpagina te laten beheren. Via een eenvoudig formulier kunnen zij zich registreren als gebruiker, waarna ze startpagina's kunnen aanmaken en links kunnen toevoegen. Men kan rubrieken aanmaken, waardoor links eenvoudig op onderwerp kunnen worden ingedeeld. Per rubriek kunt u met een editor tekst toevoegen, waardoor startpagina's naast links ook informatieve teksten kunnen bevatten.

Schaft u het Startpagina Script aan dan mag u het script op een onbeperkt aantal websites installeren. Het script is tweetalig. U kunt per installatie kiezen of u een Nederlandstalige of Engelstalige startpagina website wilt.

Het Startpagina Script aanschaffen doet u door op onderstaande "Koop nu" knop te klikken. U wordt dan naar een scherm geleid waar u uw gegevens kunt invoeren. Daarna krijgt u de gelegenheid om te betalen voor het script. Deze betaling wordt direct verwerkt waardoor u direct met het Startpagina Script aan de slag kunt. U wordt na een succesvolle betaling direct geleid naar een scherm waar u het Startpagina Script kunt downloaden. Tevens ontvang u een e-mail met de download link.

 

Koop nu voor € 75,00