Eigen website maken

Met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services kunt u op een gemakkelijke manier uw eigen website maken. Ook wanneer u hier nauwelijks ervaring mee heeft, is het eenvoudig te realiseren.

Het CMS systeem van Vrolijk Internet Services stelt u in staat om in korte tijd uw eigen website in de lucht te hebben. Heeft u geen of weinig ervaring met het bouwen van websites, dan is dat geen enkel probleem. Omdat de beheerschermen bijzonder eenvoudig zijn in het gebruik, is dergelijke ervaring helemaal niet nodig om uw (eerste) website in te richten met de CMS software van Vrolijk Internet Services.

De CMS software kan probleemloos op bijna ieder webhosting pakket worden geïnstalleerd. Wanneer de scripttaal PHP wordt ondersteund binnnen uw webhosting pakket, dan zult u het CMS systeem zonder problemen kunnen installeren en daarmee uw eigen website kunnen maken. Van de verschillende componenten op uw website kunt u op een eenvoudige wijze de gebruikte kleuren en het gebruikte lettertype wijzigen.

Tijdens de installatie kunt u ervoor kiezen om het systeem een aantal voorbeeldpagina's te laten installeren. U heeft dan een aantal pagina's die u volledig naar eigen inzicht kunt aanpassen. U kunt de pagina's zo inrichten dat ze goed bij de doelgroep van uw website aansluiten.

Wilt u dit handige CMS pakket gebruiken voor het inrichten en beheren van uw website? U schaft deze software aan door op de onderstaande knop te drukken. Nadat u op de knop heeft gedrukt, zal er een pagina verschijnen voor het invoeren van uw contactgegevens. Wanneer u uw contactgegevens heeft ingevoerd, krijgt u de mogelijkheid om online voor de software te betalen. Direct na de betaling verschijnt de downloadpagina. Een link naar deze downloadpagina ontvangt u ook per e-mail. Met die link kunt u de bestanden van het CMS pakket op een later tijdstip (opnieuw) downloaden, mocht dat nodig zijn.

Koop nu voor € 50,00