Gratis linkbuilding

Met de nodige kennis kunt u gratis linkbuilding zelf doen. Hier leest u hoe.

Er zijn in Nederland veel bedrijven die linkbuilding aanbieden. Omdat er tijd en energie in linkbuilding gestoken wordt, is het ook vanzelfsprekend dat u voor linkbuilding diensten moet betalen. Maar veel kunt u ook zelf doen, als u dat wilt.

Een manier om snel kosteloos aan backlinks te komen is het aanmaken van één of meer gratis startpagina's. Op een startpagina kunt u een aantal backlinks plaatsen naar andere websites. Het is daarbij toegestaan om backlinks aan te maken naar uw eigen website(s). Op een aantal Nederlandse websites is het mogelijk om een eigen startpagina aan te maken.

 

Startpaginascript

Bent u bereid wat geld te investeren in linkbuilding, dan zou u eens kunnen kijken naar het startpaginascript van Vrolijk Internet Services. Met het startpaginascript kunt u uw eigen startpagina website opzetten, zonder dat u programmeerkennis of kennis van opmaaktalen hoeft te hebben.

Het mooie van het startpaginascript is dat het op meerdere domeinen geïnstalleerd mag worden. Zo kunt u met een kleine investering verschillende websites bouwen waar u backlinks kunt plaatsen.

Verder kunt u teksten, afbeeldingen en video's plaatsen op de dochterpagina's van uw website. Hiermee kunt u extra waarde toevoegen voor de bezoekers. Omdat de zoekmachines de website vanuit de ogen van de bezoeker proberen te bekijken, stijgt ook de waarde van uw website in de zoekmachines. En dit zorgt weer voor meer bezoekers, simpelweg omdat ook de positionering in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google is verbeterd.

Niet alleen is de investering klein - als u het goed aanpakt kunt u de investering in veelvoud terugverdienen. Het startpaginascript biedt namelijk de mogelijkheid om links op uw website te verkopen. Het betaalproces dat via iDeal loopt en het plaatsen van de link na de betaling zijn daarbij geautomatiseerd.

Ziet u het wel zitten om het startpaginascript te gebruiken als onderdeel van uw linkbuilding, dan wordt u van harte uitgenodigd om het script aan te schaffen. U schaft het startpaginascript aan door op onderstaande knop te drukken.

Koop nu voor € 75,00