070-4500145 info@vrolijkinternetservices.nl

Vrolijk Internet Services

... maakt ondernemers vrolijk met een betaalbare en veilige website.

Feeds

Productfeeds zijn bestanden waarin gegevens van (meestal meerdere) producten staan vermeld. Deze productfeeds kunt u met het Affiliate Webshop script inlezen om automatisch producten binnen uw affiliate shop toe te voegen. Met het Affiliate Webshop script kunt u productfeeds inlezen van de volgende affiliate netwerken:

 

Inhoud

  1. Feeds
  2. Feed aanmaken
  3. Feed bewerken
  4. Feed verwijderen

 

Feeds

Om de productfeeds die binnen uw affiliate winkel zijn opgenomen te beheren, kiest u in het menu Producten voor de optie Feeds.

Affiliate Webshop - Menu Feeds

Het beheerscherm "Feeds" verschijnt vervolgens.

Affiliate Webshop - Beheer Feeds

 

Feed aanmaken

Binnen het beheergedeelte "Feeds" kunt u een feed aan uw affiliate webshop toevoegen door op nieuwe feed bovenin uw scherm te klikken. Er zal dan een formulier verschijnen waarbinnen u de gegevens van de nieuwe productfeed kunt invoeren.

Affiliate Webshop - Feed aanmaken

 

Feed bewerken

Wilt u een productfeed bewerken, dan zoekt u eerst naar de te bewerken productfeed in het overzicht. In de kolom Opties ziet u bij de betreffende productfeed een potlood afgebeeld. Klik op dit potlood. Het formulier om de feed te bewerken verschijnt vervolgens.

 

Feed verwijderen

Wilt u een productfeed verwijderen? Zoek dan eerst in het overzicht naar de betreffende productfeed. In de kolom Opties wordt bij de feed een rood kruis afgebeeld. Klik op dit kruis.

Handleiding Affiliate Webshop

Installatie Affiliate Webshop

Inloggen, uitloggen en wachtwoordherstel

Categorieën

Feeds

Pagina's

Menu's

Media

Formulieren

Knoppen

Banners

Content blokken