Feeds

Productfeeds zijn bestanden waarin gegevens van (meestal meerdere) producten staan vermeld. Deze productfeeds kunt u met het Affiliate Webshop script inlezen om automatisch producten binnen uw affiliate shop toe te voegen. Met het Affiliate Webshop script kunt u productfeeds inlezen van de volgende affiliate netwerken:

 

Inhoud

  1. Feeds
  2. Feed aanmaken
  3. Feed bewerken
  4. Feed verwijderen

 

Feeds

Om de productfeeds die binnen uw affiliate winkel zijn opgenomen te beheren, kiest u in het menu Producten voor de optie Feeds.

Affiliate Webshop - Menu Feeds

Het beheerscherm "Feeds" verschijnt vervolgens. Bij een nieuwe installatie zullen er nog geen feeds in het overzicht te zien zijn. Feeds kunt u eenvoudig zelf toevoegen door op Nieuwe feed bovenin uw scherm te klikken.

Bij het voorbeeld hieronder zijn feeds toegevoegd. De feeds worden in een overzicht vermeld. Per feed kunt u zien wanneer de feed voor het laatst is gestart en succesvol is verwerkt. Ook wordt per feed vermeld of de feed actief of inactief is (u kunt feeds die u tijdelijk niet wilt inlezen op inactief zetten). In de kolom Opties ziet u een aantal icoontjes.

Affiliate Webshop - Beheer Feeds

 

Feed aanmaken

Binnen het beheergedeelte "Feeds" kunt u een feed aan uw affiliate webshop toevoegen door op Nieuwe feed bovenin uw scherm te klikken. Er zal dan een formulier verschijnen waarbinnen u de gegevens van de nieuwe productfeed kunt invoeren.

Affiliate Webshop - Feed aanmaken

 

Feed bewerken

Wilt u een productfeed bewerken, dan zoekt u eerst naar de te bewerken productfeed in het overzicht. In de kolom Opties ziet u bij de betreffende productfeed een potlood afgebeeld. Klik op dit potlood. Het formulier om de feed te bewerken verschijnt vervolgens.

 

Feed verwijderen

Wilt u een productfeed verwijderen? Zoek dan eerst in het overzicht naar de betreffende productfeed. In de kolom Opties wordt bij de feed een rood kruis afgebeeld. Klik op dit kruis.