Formulieren

Met het Affiliate Webshop script kunt u formulieren binnen uw affiliate webwinkel plaatsen. Met een formulier geeft u de bezoeker de mogelijkheid om contact met u op te nemen.

 

Inhoud

  1. Formulieren
  2. Formulier aanmaken
  3. Formulier bewerken
  4. Formulier verwijderen

 

Formulieren

U kunt de formulieren beheren met het beheerscherm "Formulieren". U navigeert naar dit scherm door in het menu Website te kiezen voor de optie Formulieren.

Affiliate Webshop - Menu Formulieren

Het beheerscherm "Formulieren" zal vervolgens verschijnen. Hieronder ziet u een afbeelding van dit scherm.

Affiliate Webshop - Beheer Formulieren

 

Formulier aanmaken

Klik bovenin uw scherm op nieuw formulier. Vervolgens komt er een formulier in beeld met de tabbladen Formulier en Velden zoals te zien in de onderstaande afbeelding.

Affiliate Webshop - Formulier aanmaken

 

Formulier bewerken

Om een formulier te bewerken zoekt u in het beheerscherm "Formulieren" eerst naar het betreffende formulier binnen het overzicht. Vervolgens klikt u bij het betreffende formulier op het potlood in de kolom Opties. Met het scherm dat dan verschijnt kunt u het formulier eenvoudig aanpassen.

 

Formulier verwijderen

Om een formulier te verwijderen klikt u bij het betreffende formulier op het rode kruis in de kolom Opties. Binnen de beheeromgeving van uw affiliate webshop zal vervolgens worden gevraagd of u het formulier daadwerkelijk wilt verwijderen. Dit is te zien in de onderstaande afbeelding.

Affiliate Webshop - Formulier verwijderen

Klikt u op Ja, dan zal het formulier worden verwijderd.

Affiliate Webshop - Formulier verwijderd