Inloggen, uitloggen en wachtwoordherstel

Voordat u wijzigingen kunt aanbrengen binnen uw affiliate webshop, is het noodzakelijk dat u inlogt in de beheeromgeving. In dit hoofdstuk leest u hoe u kunt inloggen in de beheeromgeving en hoe u weer veilig kunt uitloggen.

 

Inhoud

  1. Inloggen
  2. Uitloggen
  3. Wachtwoordherstel

 

Inloggen

Om in te loggen gaat u eerst met uw browser naar uw affiliate website. Achter het adres van uw website in de adresbalk van de browser voegt u toe: /inloggen/.

Het inlogscherm van het beheerdersgedeelte is ook makkelijk te bereiken door op de link in de e-mail te klikken die u direct na de installatie van het Affiliate Webshop script heeft ontvangen. In de onderstaande afbeelding wordt het inlogscherm weergegeven.

Om in te loggen vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en vervolgens klikt u op de knop Inloggen.

Affiliate Webshop inloggen

 

Uitloggen

Wanneer u klaar bent met de beheertaken binnen uw affiliate winkel is het verstandig om weer uit te loggen. Hiermee voorkomt u dat anderen die van dezelfde computer gebruik maken toegang krijgen tot de beheeromgeving van uw affiliate winkel en zonder uw toestemming wijzigingen kunnen aanbrengen.

Om uit te loggen kiest u binnen de beheeromgeving via de menukop Account voor de optie Uitloggen.

Affiliate Webshop uitloggen

 

Wachtwoordherstel

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u uw wachtwoord herstellen door met uw browser naar het inlogscherm te navigeren en te kiezen voor de optie Wachtwoord vergeten.

Er verschijnt dan een scherm "Wachtwoord vergeten" met de mogelijkheid om uw e-mailadres in te voeren. Voer het e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw gebruiker. Druk vervolgens op de knop Wachtwoord opvragen.

Affiliate Webshop wachtwoord vergeten

Vervolgens verschijnt de melding dat er een nieuw wachtwoord is verstuurd naar het door u ingevulde e-mailadres.

Affiliate Webshop wachtwoord verstuurd