Knoppen

Het Affiliate Webshop script geeft u de mogelijkheid om knoppen te maken en deze te gebruiken binnen uw affiliate webwinkel.

 

Inhoud

  1. Knoppen
  2. Knop aanmaken
  3. Knop bewerken
  4. Knop verwijderen

 

Knoppen

Knoppen kunt u via het beheerscherm "Knoppen" beheren. Om naar dit scherm te gaan, klikt u in het menu Website op de optie Knoppen.

Affiliate Webshop - Menu Knoppen

Het beheerscherm "Knoppen" verschijnt vervolgens. Van dit scherm ziet u hieronder een voorbeeld.

Affiliate Webshop - Beheer Knoppen

 

Knop aanmaken

Om een knop aan te maken, klikt u op nieuwe knop bovenin uw scherm. Er zal een formulier verschijnen waarmee u de knop kunt aanmaken.

Affiliate Webshop - Knop aanmaken

 

Knop bewerken

Een knop bewerken kan door in het overzicht bij de betreffende knop op het potlood te klikken in de kolom Opties. Er verschijnt dan een formulier waarmee u de knop eenvoudig kunt aanpassen.

 

Knop verwijderen

U kunt een knop verwijderen door bij de betreffende knop op het rode kruis in de kolom Opties te klikken. Binnen de beheeromgeving van uw affiliate winkel zal dan worden gevraagd of u de knop daadwerkelijk wilt verwijderen.

Affiliate Webshop - Knop verwijderen

Wanneer u op Ja klikt zal de knop worden verwijderd.

Een verwijderde knop zal niet meer binnen uw affiliate webwinkel worden weergegeven. Alle shortcodes binnen uw affiliate shop die verwijzen naar deze knop dienen te worden aangepast of te worden verwijderd.

Affiliate Webshop - Knop verwijderd